Căutare Live

ANM, vremea pe următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo: val de caniculă

ANM a emis o noua estimare meteo pentru intervalul 25 iunie - 22 iulie 2019. Prognoza meteo anunta canicula si cantitati de precipitatii insemnate cantitativ.

ANM a emis o nouă estimare meteo pentru intervalul 25 iunie - 22 iulie 2019. Prognoza meteo anunță caniculă și cantități de precipitații însemnate cantitativ.

Meteo, Administrația Națională de Meteorologie. Această prognoză meteo nu estimează fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare.

Vremea 25 iunie - 1 iulie 2019: în intervalul menționat valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile centrale, vestice și în extremitatea de sud-est a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Prognoza meteo anunță că regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea sudică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor în general deficitare, mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Vremea 1 - 8 iulie 2019: în această perioadă temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Prognoza meteo anunță cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile montane.

Citește și: Scăpăm de caniculă! ANM, prognoza meteo actualizată până pe 7 iulie 2019

Vremea 8 - 15 iulie 2019: în această săptămână temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. În același timp, cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi ușor deficitare, local, în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea 15 - 22 iulie 2019: în acest interval meteorologii anunță valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în regiunile centrale și nord-estice, iar în restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: meteoromania.ro

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturile scad cu 10 grade Celsius... Alertă! Este Cod roșu de ploi torențiale și vijelii în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x