Antena Căutare

Vremea 24 octombrie 2019. Temperaturi sub pragul înghețului și ceață

Vremea se răcește brusc în mai multe regiuni, în timp ce în restul țării temperaturile maxime rămân peste normalul acestei perioade. Află unde scadtemperaturile cel mai mult. Meteo București 24 octombrie 2019.

Vremea se răcește brusc în mai multe regiuni, în timp ce în restul țării temperaturile maxime rămân peste normalul acestei perioade. Află unde scadtemperaturile cel mai mult. Meteo București 24 octombrie 2019.

Vremea rămâne plăcută în majoritatea regiunilor, însă există și unele zone în care gradele din termometre vor ajunge sub pragul înghețului, mai exact în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief din est și sud-est, va fi nebulozitate joasă ori ceață izolat, asociată cu burniță. Maxima termică prognozată pentru această zi poate ajunge la 25 de grade Celsius, în timp ce în Transilvania se vor înregistra temperaturi sub 0 grade Celsius.

Citește și: Cum va fi iarna 2019-2020. Un director ANM a dezvăluit ce ne așteaptă! „În a doua parte a anotimpului…”

Meteo București 24 octombrie 2019. Vremea se menține frumoasă, iar șansele de precipitații vor fi de 0%. În cea de-a doua parte a zilei, norii vor dispărea, așa că cerul va fi senin spre parțial noros. De asemenea, nici pe timp de noapte nu vor apărea precipitațiile. Maxima termică prognozată pentru ziua de joi, în Capitală, este de 24 de grade Celsius.

Vremea în săptămâna 21 - 28 octombrie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Citește și: Vremea în weekend-ul 25 - 27 octombrie se va răci accentuat. Temperaturile ajung sub pragul înghețului

Alertă de maximă importanță! Condiții meteo periculoase, în următoarele ore! Care sunt cele 26 de județe afectate... Când vin ninsorile în România! Un director ANM a explicat cum ne va afecta vortexul polar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x