Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea 25 decembrie. Prognoza meteo de Crăciun anunță temperaturi în scădere

Vremea 25 decembrie. Pentru prima zi de Craciun, meteorologii anunta temperaturi in scadere si precipitații pe arii restranse. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte pe 25 decembrie.

Vremea 25 decembrie. Pentru prima zi de Crăciun, meteorologii anunță temperaturi în scădere și precipitații pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în București și la munte pe 25 decembrie.

Marți, în prima zi de Crăciun, vremea se va ameliora că aspect în toată țară, dar se va răci ușor. Unele precipitații slabe (predominant sub formă de ninsoare) vor mai cădea local în Transilvania, Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. Vântul va suflă slab până la moderat în estul extrem al teritoriului și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia și -1…4 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București, 25 decembrie

În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, cu o maximã ce se va situa în jurul valorii de 4 grade şi minima de -6...-4 grade.

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie

Vremea la munte, 25 decembrie

Marți vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă, rafalele vor depăşi 80...90 km/h spulberând zăpada. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de intervalul anterior.

Recomandari