Antena Căutare

Vremea 25 ianuarie. Prognoza meteo anunță precipitații în cea mai mare parte a ţării

Vremea 25 ianuarie. Vineri sunt anuntate precipitatii, pe timpul zilei, in sud si est si izolat in restul teritoriului. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si ce temperaturi sunt asteptate la munte.

Vremea 25 ianuarie. Vineri sunt anunțate precipitații, pe timpul zilei, în sud şi est şi izolat în restul teritoriului. Află cum va fi vremea în București și ce temperaturi sunt așteptate la munte.

În Banat, Oltenia şi zona deluroasã a Munteniei, precum şi în zona montană aferentă, cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp. In regiunile sudice şi sud-estice vor predomină ploile, în nordul şi centrul Moldovei va ninge şi trecător vor fi posibile ploi şi lapoviţă, iar în restul teritoriului se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va prezența intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, în general cu viteze de 55...60 km/h, dar şi pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită, iar în restul teritoriului va suflă slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7...-6 grade în nordul Moldovei şi 7...8 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 3 grade.

ANM, prognoză meteo specială. Cum va fi vremea în București în intervalul 23-25 ianuarie

Vremea în București, 25 inauarie 2019

Previziunile meteorologice pentru București, potrivit ANM, anunță că maxima zilei de vineri, 25 noiembrie 2019, va fi de 0 grade Celsius. Meteorologii anunță o ploaie rece și un procent de umiditate de 95%. Șansele de precipitații pe timpul zilei vor fi de 40%, iar vântul va sufla cu 31 km/h.

Vremea la munte. Prognoza meteo 25 ianuarie

La munte, la altitudini joase, precipitaţiile vor fi în special sub formă de lapoviţă şi trecător ploaie, iar la peste 1500 m va ninge. Local, vor fi depuneri de polei în special în Muntenia şi în jumãtatea de sud a Moldovei.

Minimele vor avea valori cuprinse între minus 17 și minus15 grade Clesius, în depresiunile Carpaților Orientali, iar în Dealurile de Vest, se vor înregistra temperaturi de până la 1 și 3 grade Celsius.

Vremea în București 25 ianuarie. Precipitațiile acoperă Capitala... ANM, avertizare meteo specială. Vremea 25 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x