Antena Căutare

Vremea 25 septembrie 2019. Unde se anunță ploi și cât scad temperaturile

Vremea se anunță instabilăîn toată țara miercuri, 25 septembrie. Află unde plouă și cum va fi vremea în București.

Vremea se anunță instabilăîn toată țara miercuri, 25 septembrie. Află unde plouă și cum va fi vremea în București.

Potrivit vremea.ro, va ploua slab local în vest, centru, nord și sud-vest și cu totul izolat în restul zonelor. Vântul va sufla slab până la moderat în Moldova și în Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 15 și 20 de grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana, 18-22 de grade în Banat (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii), 20-25 de grade în Oltenia și Muntenia și 18-23 de grade în Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo 25 septembrie. În București de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperaturile maxime, în Capitală, pot urca până la 23 de grade Celsius. Noaptea valorile termice rămân destul de ridicate, coborând până la cel mult 14 grade Celsius.

Citește și: Vremea pe 15 zile. Prognoza meteo ANM 23 septembrie-6 octombrie: unde lovesc ploile și frigul

Vremea săptămâna 23.septembrie.2019 – 30.septembrie.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, iar în rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul și nord-vestul țării și local în sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Citește și: Ploi și temperaturi mici săptămâna asta! Vremea 23-29 septembrie 2019

ANM schimbă prognoza meteo. Află cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni... Veşti noi de la meteorologi! Cum va fi vremea în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x