Antena Căutare

Vremea 29 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi foarte mari

 Vremea 29 octombrie aduce temperaturi cu mult peste limita climatologică la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță vreme deosebit de caldă în toată România. 

Vremea 29 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi foarte mari
vremea 29 octombrie

Vremea 29 octombrie aduce temperaturi cu mult peste limita climatologică la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță vreme deosebit de caldă în toată România.

Potrivit vremea.ro, După un scurt intermezzo friguros, țara noastră se va întoarce din nou în zodia temperaturilor situate cu mult peste media climatologică a perioadei. Configurația sinoptică va fi una standard pentru advecții tropicale masive: un sistem frontal în zonă central-europeană combinat cu un anticiclon la nord și unul la est. Astfel, frontul atmosferic rece al nucleului depresionar își va stopa deplasarea către est, în consecintă țara noastră urmând să se afle pe partea să anterioară, unde va fi advectat în permanentă un aer tropical dinspre nordul Africii. Precipitațiile vor fi puține și izolate, acestea urmând să se semnaleze doar în vestul și în nord-vestul României.

Vremea 29 octombrie la București

Vremea e deosebit de caldă în București, cerul este însorit, iar temperaturile sunt ridicate: valorile maxime ating 22°C, iar cele minime coboară până la 12°C. Norii își vor face apariția pe parcursul nopții, însă nu sunt anunțate ploi. Vântul va sufla în rafale de 24 km/h pe timpu lzilei și de 24 km/h, pe timpul nopții. Vremea în București va fi deosebit de frumoasă toată săptămâna. Vezi aici prognoza meteo detaliată.

Prognoza meteo 29 octombrie la munte

Vremea la munte va fi caldă, numai bună pentru a petrece un weekend prelungit. Temperaturile maxime ating 22°C, iar cele minime 10°C. Nu sunt anunțate ploi sau alte fenomene meteorologice semnificative. Vântul va sufla în rafale de 24 km/h, ziua, și 25 km/h, pe timpul nopții. Vremea la munte se va încălzi tot mai mult săptămâna viitoare. Vezi aici ce anunță prognoza meteo detaliată pentru săptămâna 29 octombrie-5 noiembrie 2018.

Un nou COD GALBEN de vreme severă, după al treilea CUTREMUR al zilei! Cei din zonă trebuie să se pregătească!... Temperaturi mari in luna noiembrie! Prognoza meteo pe 4 săptămâni 29 octombrie - 26 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x