Antena Căutare

Vremea 3 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi sub pragul înghețului

Vremea 3 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunta temperaturi sub media climatologica a perioadei. Pe timpul noptii sunt asteptate valori cu mult sub prajul inghetului. Citeste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 3 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță temperaturi sub media climatologică a perioadei. Pe timpul nopții sunt așteptate valori cu mult sub prajul înghețului. Citește prognoza meteo completă și află cum va fi vremea în București și la munte.

Potrivit vremea.ro, miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în toată țară, însă temperaturile se vor situa ușor sub media climatologică a perioadei. Deși maximele vor fi la un nivel similar cu normalul termic specific primei decade a lunii aprilie, datorită cerului senin prognozele ido.ro arată că noaptea temperaturile vor scădea destul de mult și se vor situa sub pragul înghețului pe arii extinse în centrul, estul și sud-estul teritoriului. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei, sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade în Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 14-19 grade în Banat și Crișana.

Vremea în București. Meteo 3 aprilie

Vremea în Capitală se schimbă simțitor pe parcursul zilei de miercuri. În București temperaturile vor fi mai scăzute cu 9-10 grade, în comparație cu ziua de marți. Maxima termică nu va depăși 13 – 14 grade Celsius. Cerul va fi noros și va ploua slab, temporar, după-amiază și în primele ore ale nopții. Vântul va bate cu rafale care vo atinge 22 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 3 aprilie. Vremea la munte

Prognoza meteo pentru la munte anunță vreme închisă și temperaturi scăzute. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2-8 grade Celsius, iar cele minime între -6 și 1 grad Celsius.

Citește și:

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea în perioada 2 - 29 aprilie 2019

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Vremea în București 3 aprilie. Ploi și temperaturi scăzute în Capitală... ANM, avertizări meteo 3 aprilie. Cod Galben de vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x