Antena Căutare

Veștile proaste continuă. Meteorologii, avertizări noi despre vremea din următoarele zile: „Vor apărea surprize mari”

Dupa un început de săptămână demn de vară, vremea se strică, din nou, pentru câteva zile. Temperaturile scad în toată ţara.

După un început de săptămână demn de vară, vremea se strică, din nou, pentru câteva zile. Temperaturile scad în toată ţara.

În prima săptămână a lunii aprilie vor fi înregistrate temperaturi care vor depăși pe alocuri 20 de grade Celsius, însă vor fi și zile în care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunță o vreme schimbătoare, cu precipitații restrânse și intensificări ale vântului.

În cea mai mare parte a țării, săptămâna aceasta a debutat cu vreme frumoasă, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Temperaturile maxime au depășit în unele regiuni 20 de grade Celsius, cu excepția nordului Moldovei, unde acestea s-au situat în jurul pragului de 10 grade.

AERUL POLAR AJUNGE ÎN ROMÂNIA

Începând de marți vremea se va răci în toată țara, mai accentuat în sudul și în estul teritoriului. Ploi slabe locale se vor semnala la munte și izolat în Oltenia. Vântul va suflă moderat în sudul și estul țării și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și 11-16 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea la București va fi rece, temperaturile maxime nu vor depăși 7°C, iar cele minime vor fi de -3°C. Vântul va sufla puternic în rafale, marți, cu o vitează de 25 km/h.

Calendar ortodox aprilie 2019. Paște. Câte sărbători de cruce roșie sunt... Motivul pentru care sicriul cu trupul neînsuflețit al unei femei a fost adus la un protest! Prietenii ei sunt devastați ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x