Antena Căutare

Vremea 4 iunie 2019. Ploile torenţiale pun stăpânire pe România

Vremea 4 iunie 2019. Prognoza meteo anunta ploi cu caracter torential in majoritatea regiunilor. Cele mai putine precipitatii vor cadea in nord-vest si in sud-estul extrem. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si care sunt zonele vele mai afectate de vremea rea.

Vremea 4 iunie 2019. Prognoza meteo anunță ploi cu caracter torențial în majoritatea regiunilor. Cele mai puține precipitații vor cădea în nord-vest și în sud-estul extrem. Află cum va fi vremea în București și care sunt zonele vele mai afectate de vremea rea.

Marți îndeosebi în cursul după-amiezii se vor semnala averse de ploaie însoțite de fenomene electrice și izolat de grindină în majoritatea regiunilor țării, însă din nou cele mai puține precipitații vor cădea în nord-vest și în sud-estul extrem. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 25 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 23-28 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București 4 iunie. Potrivit ANM, marți și miercuri, vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în cursul după-amiezilor. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă în jur de 15 grade.

Citește și:Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019. Meteorologii anunță când scăpăm de ploi

Meteo România. ANM avertizări meteo

Vremea 4 iunie 2019. Ploile torenţiale pun stăpânire pe România

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 03 iunie, ora 10 – 04 iunie, ora 10
Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate
Zone afectate: conform textului și hărții

În Moldova, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Maramureș și local în Dobrogea și Banat vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 03 iunie, ora 12 – 04 iunie, ora 06
Fenomene vizate: ploi abundente; instabilitate atmosferică accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții

În Moldova, jumătatea de nord a Munteniei și Olteniei, precum și în sudul și estul Transilvaniei va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Surse: vremea.ro, meteoromania.ro

Citește și: Prognoza meteo 14 zile. Cum va fi vremea în România 3-16 iunie 2019

Atenționare de maximă importanță! Cod portocaliu de vijelii, ploi torențiale și grindină! Zonele afectate, în următoarel... Vremea în București 4 iunie. ANM prelungește prognoza de ploi și furtuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x