Antena Căutare

Vremea 5 iulie. Meteorologii anunță averse și cer înnorat

Meteorologii anunta pentru maine, 5 iulie, sanse de precipitatii de 40%, cer innorat pe seara si temperaturi, in medie, de 27-29 grade in mare parte din tara.

Meteorologii anunță pentru mâine, 4 iulie, șanse de precipitații de 40%, cer înnorat pe seară și temperaturi, în medie, de 27-29 grade în mare parte din țară.

Potrivit vremea.ro: in prima parte a zilei cerul va fi variabil spre mai mult senin in toata tara, unele innorari temporare si averse slabe de ploaie urmand sa fie posibile doar in sud-est. Spre seara insa, un front atmosferic va patrunde in sud-vestul Romaniei, local urmand sa se semnaleze averse de ploaie insotite de descarcari electrice si izolat de grindina. Cantitatile de apa estimate a se acumula nu vor fi deosebit de importante, doar in sudul Banatului urmand sa se stranga pana la 15-20 de mm in mod izolat. Vantul va sufla slab aproape peste tot, cel mult slab pana la moderat pe litoral si in Delta Dunarii.

Desi cantitatile de apa estimate a se acumula nu vor fi la fel de importante precum cele inregistrate la finalul lunii iunie, izolat se vor strange pana la 50-60 de mm pana spre sfarsitul saptamanii. Din punct de vedere termic vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in jumatatea nordica a tarii, in timp ce in sud valorile de temperatura se vor situa in general pe medie, cu maxime de pana la 33-34 de grade Celsius asteptate pe parcursul zilelor de miercuri, joi si vineri.

Maximele termice anunțate de meteorologi

Maximele termice vor urca la pranz pana spre 23-28 de grade in Transilvania si Maramures, 26-31 de grade in Banat si Crisana, 28-33 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate in estul Luncii Dunarii) si 25-30 de grade in Moldova.

Vremea 3 iulie. VINE CANICULA - temperaturi EXTREME pentru luna lui Cuptor! Când se întorc ploile!... Anunţul important făcut de meteorologi! Ce se întâmplă cu VREMEA în orele următoare: este avertizare meteo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x