Căutare Live

Vremea 5 octombrie. Ce anunță prognoza meteo pentru vineri

Vremea din 5 octombrie anunță temperaturi în creștere în România. Prognoza meteo anunță unde vine înghețul.

vremea 5 octombrie

Vremea din 5 octombrie anunță temperaturi în creștere în România. Ce anunță prognoza meteo detaliată pentru ziua de vineri.

Vremea în luna octombrie 2018

Potrivit vremea.ro, Vineri vremea va fi frumoasă în toată țara, cu un cer mai mult senin. Dimineață se va înregistra un îngheț ușor în depresiunile din estul Transilvaniei, însă un astfel de fenomen nu mai reprezintă ceva deosebit pentru zonă respectivă încă din a două decadă a lunii septembrie. Vântul va suflă slab până la moderat în jumătatea estică a țării și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 și 23 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în Luncă Dunării.

Vremea în București 5 octombrie

Vremea în București se anunță deosebit de frumoasă în București. Temperaturile în Capitala României se vor încadra între 21°C și 7°C. Cerul se menține în mare parte senin, iar probabilitatea ploilor este minimă. Vântul suflă moderat cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Vremea continuă să fie deosebit de frumoasă în București și în weekend, când valorile termice se vor menține la același nivel.

Vremea la munte 5 octombrie 2018

Potrivit vremea ido, Vremea la munte aduce valori termice pozitive, temperaturile se mențin între 19°C și 3°C. Vântul va sufla variabil. Cerul se menține în mare parte senin. Temperaturile se mențin ridicate și în weekend la munte. Vremea la mare va avea valori termice încadrate între 18 și 12 grade Celsius, iar în weekend vor ainge 20 de grade Celsius.

Vremea în weekend 7octombrie Meteorologii anunță temperaturi de îngheț în unele zone ale țării... Este COD ROȘU în Europa! ”Anomalia” ce i-a speriat pe meteorologi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri