Antena Căutare

Vremea București azi. Alertă meteo averse și descărcări electrice

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis prognoza meteo specială pentru Capitală., Vremea București azi - Alertă meteo averse și descărcări electrice

Vremea București azi. Alertă meteo averse și descărcări electrice
| vremea in bucuresti

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis prognoza meteo specială pentru Capitală. Vremea București azi - Alertă meteo averse și descărcări electrice

Marți (11 iunie), vremea va fi în general instabilă și, în special după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27...29 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

Vremea București pe 7 zile

Vremea în București – Prognoza meteo pentru miercuri, 12 iunie

Prognoza meteo arată că de miercuri scăpăm de ploi. Perioadele de nori vor alterna cu cele de soare, iar temperaturile maxime vor atinge 31 de grade.

Vremea în București - Prognoza meteo pentru joi, 13 iunie

Și ziua de joi va fi una caldă, cu temperaturi de 31 de grade și șanse minime de ploaie. Cerul va fi mai mult însorit pe tot parcursul zilei.

Vremea în București - Prognoza meteo pentru vineri, 14 iunie

Vineri, vremea în Bucrești va fi cu adevărat caniculară, temperaturile vor atinge și chiar depăși 32 de grade. Cerul va fi senin, iar șansele de ploaie sunt minime. Vezi aici prognoza meteo pe 7 zile în București, inclusi pe cartiere.

Vremea de Rusalii în București

Prognza meteo anunță că în București va fi deosebit de frumoasă în zilele de 15, 16, 17 iunie 2019. Sâmbătă, temperaturile se vor încadra între 34 /20° C. Duminică și Luni, prima și a doua zi de Rusalii, anunță cer însorit și temperaturi care se vor menține la aceeași valoare, resectiv 34° la amiază și /20° pe timpul nopții. Află aici prognoza meteo de Rusalii la munte și la mare.

sursa foto: digi 24.ro

Vremea 11 iunie 2019. Instabilitate atmosferică și temperaturi de peste 32 de grade... Nu scăpăm de vremea rea! A fost emis cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x