Antena Căutare

Vremea în București pe 11 octombrie. Încă o zi cu temperaturi ridicate

Vremea in Bucuresti pe 11 octombrie 2018. Prognoza meteo in Bucuresti pentru joi, 11 octombrie. Se anunta inca o zi cu temperaturi ridicate si cer, in mare parte, senin.

Vremea în București pe 11 octombrie 2018. Prognoza meteo în București pentru joi, 11 octombrie. Se anunță încă o zi cu temperaturi ridicate și cer, în mare parte, senin.

Joi, 11 octombrie cerul va fi mai mult senin în toată țară. Dimineață vor există condiții de apariție a ceții în depresiunile intramontane, însă datorită umidității relativ scăzute din straturile inferioare ale troposferei, această se va risipi imediat după răsăritul Soarelui. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Conform prognozelor Vremea.ro, maximele termice vor urcă la prânz până spre 17-22 de grade în Transilvania și Maramureș, 20-25 de grade în Banat și Crișana și 19-24 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării.

Vremea în București pe 11 octombrie 2018

Conform ANM, în Capitală, vremea va fi caracterizată de valori în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Vremea 11 octombrie. Condiții de ceață, dimineața, în toată țara... Se strică vremea! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de metorologi: COD GALBEN de vânt puternic, în mai multe zone din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x