Antena Căutare

Vremea 11 octombrie. Condiții de ceață, dimineața, în toată țara

Prognozaz meteo pentru 11 octombrie 2018. Vremea va fi in mare parte frumoasa pe timpul zilei. Dimineata sunt anuntate conditii de ceata in aproape toata tara.

Prognozaz meteo pentru 11 octombrie 2018. Vremea va fi în mare parte frumoasă pe timpul zilei. Dimineața sunt anunțate condiții de ceață în aproape toată țara.

Potrivit vremea.ro, pe11 octombrie, cerul va fi mai mult senin în toată țară. Dimineață vor există condiții de apariție a ceții în depresiunile intramontane, însă datorită umidității relativ scăzute din straturile inferioare ale troposferei, această se va risipi imediat după răsăritul Soarelui. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Conform prognozelor Vremea.ro, maximele termice vor urcă la prânz până spre 17-22 de grade în Transilvania și Maramureș, 20-25 de grade în Banat și Crișana și 19-24 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării.

Vremea se schimbă radical în următoarele zile! Un val neobișnuit de căldură aduce temperaturi anomale! Care sunt zonele vizate!

Vremea 11 octombrie în București

În București, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele obișnuite în a doua decadă a lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 9-11 grade.

Vremea 11 octombrie la munte și la mare

Vremea la munte se anunță plăcută și însorită, fără șanse de precipitații. Temperaturile maxime înregistrate la munte vor fi în jurul valorii de 14 grade, iar minimele pot atinge 7 grade.

La mare cerul va fi înnorat iar temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade.

Vremea se schimbă radical în următoarele zile! Un val neobișnuit de căldură aduce temperaturi anomale! Care sunt zonele ... Vremea în București pe 11 octombrie. Încă o zi cu temperaturi ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x