Antena Căutare

Vremea în București 18 octombrie 2018. Cer înnorat, temperaturi ridicate

Vremea în București 18 octombrie

Vremea în București 18 octombrie 2018. Cer înnorat, temperaturi ridicate
vremea in bucuresti 18 octombrie | hepta

Vremea în București, joi, 18 octombrie 2018, aduce încă temperaturi ridicate, însă cerul se anunță parțial înnorat. Vremea se va schimba în București, începând de vineri noapte.

ANM, prognoza METEO. Cum o să fie vremea în următoarele două săptămâni

Vremea în București 18 octombrie

Potrivit vremea ido, Vremea în București, de joi, 18 octombrie, aduce cer parțial înnorat, cu valori ce se vor încadra între 22°C și 10°C. Vântul va sufla slab la amiază, dar variabil pe timpul nopții. Este ultima zi în care ne putem bucura de căldură, de vineri vremea schimbându-se radical. Vineri noapte revin ploile la București, iar precipitațiile vor fi de peste 1 l/m².

Meteo 18 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, joi își vor face apariția unele înnorări mai ales în jumătatea sudică a țării, însă șansele pentru producerea unor precipitații vor fi scăzute, doar în Oltenia și Muntenia fiind așteptate unele ploi slabe temporare, în mod local. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 20-25 de grade la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, în nordul extrem al Moldovei, pe litoral și în Deltă Dunării, iar cele mai ridicate în Banat.

sursa foto: hepta

Avertismentul meteorologilor! Toată Europa va fi lovită de fenomene extreme la iarnă... Vremea 18 octombrie. Prognoza meteo, temperaturi scăzute și ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x