Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în București 25 aprilie 2019. Temperaturi ridicate în Capitală

Vremea in Bucuresti 25 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitala aduce vesti bune. Joi sunt asteptate temperaturi ridicate si cer partial senin.

Vremea în București 25 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală aduce vești bune. Joi sunt așteptate temperaturi ridicate și cer parțial senin.

Joi vor cădea unele averse slabe de ploaie cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali, în restul țării cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor continuă să crească față de ziua precedentă și vor fi încadrate în general între 19 și 24 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade Celsius în Banat și Crișana și 19-23 de grade Celsius în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Obcinelor Bucovinei.

Vremea la munte 25 aprilie 2019

La munte vremea se va încălzi până în data de 26 aprilie, când se vor înregistra maxime apropiate de valoarea termică de 14 grade. Temperatura va mai scădea puțin, până la 10 – 12 grade Celsius. După 5 mai, valorile termice vor începe să crească treptat. Precipitații izolate și trecătoare.

Meteo București 25 aprilie

Joi, 25 aprilie, în Bucureşti se vor înregistra maxime de 22 grade, iar meteorologii anunţă vreme cu nori şi soare. Vântul va sufla slab și moderat, cu până la 13 km/h. Noaptea cerul se menține senin, iar maxima va fi de 7 grade Celsius.

Citește și:

Recomandari