Antena Căutare

Vremea 26 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță averse slabe de ploaie

Vremea 26 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Vinerea Mare anunta averse slabe de ploaie, pe arii restranse. Se vor semnala innorari trecatoare. Afla cum va fi vremea, vineri, in Bucuresti.

Vremea 26 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Vinerea Mare anunță averse slabe de ploaie, pe arii restrânse. Se vor semnala înnorări trecătoare. Află cum va fi vremea, vineri, în București.

În Vinerea Mare vremea va fi în general frumoasă în toată țara, însă din nou unele averse slabe de ploaie își vor face apariția cu totul izolat în nordul Carpaților Orientali, iar spre seară și în vestul extrem al României. Vântul va suflă moderat în Moldova și în sudul Banatului și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 20-25 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 23-28 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

La munte, vineri, este prognozată o medie a temperaturii maxime de 14 grade Celsius. Minimele se vor situa între 2 și 4 grade.

Vremea în București. Meteo 26 aprilie 2019

în București vremea va fi frumoasă, iar maxima ar putea ajunge la valori termice de 24 de grade Celsius. Cerul se anunță în mare parte senin, iar vântul va sufla slab, cu 8 km/h. Pe timp de noapte, media valorilor termice se va înregistra în jurul a 8 grade Celsius.

Vremea în București 25 aprilie 2019. Temperaturi ridicate în Capitală... Veremea în București 26 aprilie 2019. Meteo Vinerea Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x