Antena Căutare

Vremea în București 27 martie. Cer înnorat, precipitații și vânt puternic

Vremea în București 27 martie 2019. Meteorologii nu au vești prea bune în ceea ce privește ziua de miercuri. Atât în Capitală, cât și în restul țării vremea va fi încjisă iar vântul va sufla cu putere.

Vremea în București 27 martie 2019. Meteorologii nu au vești prea bune în ceea ce privește ziua de miercuri. Atât în Capitală, cât și în restul țării vremea va fi încjisă iar vântul va sufla cu putere.

Miercuri vor mai cădea unele ploi slabe local în Muntenia și Oltenia, în timp ce în restul regiunilor cerul va deveni variabil. Vântul va suflă tare în estul țării și slab până la moderat, cel mult moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor continuă să scadă în toată țară și vor fi încadrate în general între 5 și 10 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 10-15 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-11 grade în Moldova.

În zona de munte, izolat se vor semnala ninsori slabe. Local și temporar vântul va continua să prezinte intensificări, viteze mai mari urmând a se înregistra pe crestele montane și în estul teritoriului.

Vremea în București

Potrivit ANM: Trecător cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35...40 km/h. Dimineața temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13...15 grade.

Citește AICI prognoza meteo completă pentru Caputală.

Surse: vremea.ro, .meteoromania.ro

Vremea 27 martie 2019. Temperaturile continuă să scadă în toată țara... Meteo 27 martie 2019. România, sub atenționare meteorologică de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x