Antena Căutare

Vremea în București 30 mai. ANM a emis o prognoză meteo specială

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo speciala pentru Capitala. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si in restul tarii. Meteo 30 mai 2019.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo specială pentru Capitală. Află cum va fi vremea în București și în restul țării. Meteo 30 mai 2019.

Vremea joi, 30 mai 2019. Joi aversele de ploaie se vor extinde și către sud și est, cu excepția Dobrogei, unde acestea se vor semnala numai în mod izolat. Vor fi și descărcări electrice, iar pe alocuri și căderi de grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului, care la începutul averselor vor putea luă și aspect de vijelie. Intensitatea cea mai ridicată a fenomenelor va fi în Moldova, unde atât umiditatea ridicată venită de pe Marea Neagră, cât și masă de aer cald advectata dinspre Peninsulă Anatolica vor amplifică procesele convective, potrivit prognozelor Vremea.ido.ro. Tot în Moldova și cantitățile de apa vor fi mai însemnate, de până la 20-25 de mm în mod local. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte din țara, cel mult slab până la moderat în vestul Transilvaniei, Crișana și Dobrogea.

Vremea joi, 30 mai 2019. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 19 și 24 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 23-27 de grade în Oltenia, 24-29 de grade în Muntenia și Dobrogea și 20-25 de grade în Molodva.

Citește și: Vremea 29 mai - 1 iunie. ANM prelungește și extinde codul galben de vreme severă

Vremea în București. ANM prognoză meteo specială pentru Capitală

Vremea în București Joi (30 mai). Vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea când vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Vremea Vremea în București 30 mai. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar ca minimă va fi de 15...16 grade.

Vremea în București Vineri (31 mai). Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină.

Vremea în București 31 mai. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Surse: vremea.ro, meteoromania.ro

Citește și: Vremea de Ziua Copilului, 1 iunie. Meteo - temperaturi scăzute și ploi

Vremea 30 mai 2019. Prognoza meteo: ploile se extind către sud și est... Vremea în București 30 mai - 2 iunie 2019. Află dacă scăpăm de ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x