Antena Căutare

Vremea în București 4 iunie. ANM prelungește prognoza de ploi și furtuni

Meteo 4 mai 2019. Prognoza meteo pentru Bucuresti anunta vremea instabila cu sanse de precipitatii ridicate. Afla cum va fi vremea in Romania marti.

Meteo 4 mai 2019. Prognoza meteo pentru București anunță vremea instabilă cu șanse de precipitații ridicate. Află cum va fi vremea în România marți.

Meteo 4 iunie 2019. Marți îndeosebi în cursul după-amiezii se vor semnala averse de ploaie însoțite de fenomene electrice și izolat de grindină în majoritatea regiunilor țării, însă din nou cele mai puține precipitații vor cădea în nord-vest și în sud-estul extrem. Vântul va suflă moderat în sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Vremea 4 iunie.Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 25 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 23-28 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Citește și:

Vremea în București 4 iunie 2019

ANM anunță vreme instabilă în București. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în cursul după-amiezilor. Șansele de precipitații ajungâ marți până la 70% și cantitățile de precipitații la 3 L/m². Meteorologii anunță vânt moderat cu rafale de 37 km/h. Temperatura maximă va fi de 22 - 28 de grade, iar cea minimă în jur de 15 grade.

Sura: vremea.ro

Citește și: Prognoză meteo pe 3 zile București: Alertă meteo furtuni și vijelii, emisă de ANM

Vremea 4 iunie 2019. Ploile torenţiale pun stăpânire pe România... UPDATE:Cod portocaliu de grindină! Prognoză meteo pentru luni, 3 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x