Antena Căutare

Vremea 6 iunie 2019. Prognoza meteo anunță ploi, descărcări electrice și grindină

Prognoza meteo pentru joi anunta vreme instabila, ploi insotite de descarcari electrice si grindina. Maximele termice sunt in crestere. Afla cum va fi vremea in Bucuresti. Vremea 6 iunie 2019.

Prognoza meteo pentru joi anunță vreme instabilă, ploi însoțite de descărcări electrice și grindină. Maximele termice sunt în creștere. Află cum va fi vremea în București. Vremea 6 iunie 2019.

Meteo 6 iunie 2019. Joi în prima parte a zilei vor mai cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici în Oltenia și Carpații Meridionali, iar după orele prânzului și în jumătatea nordică a țării. Potrivit prognozei, cantitătile de apa care se vor acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte și în nordul Olteniei izolat urmând să se strângă până la 15-20 de mm. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 22-27 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 25-30 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în Bărăgan și în Moldova.

Citește și: Vremea 5 iunie - 1 iulie. ANM anunță când scăpăm de ploi

Vremea în București 5 iunie 2019. ANM anunță că cerul va fi variabil(50% șanse de precipitații), cu unele înnorări mai ales spre seara, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată(sub 1L/m²), descărcări electrice și intensificări ale vântului de până la 6 km/h. Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

Surse: vremea.ro, meteoromania.ro

Citește și: Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Temperaturi de peste 30 de grade

Imaginile dezastrului! Ploile și viiturile au făcut prăpăd în sute de localități din țară - Video... Vremea în București 6 - 7 iunie. ANM: temperaturi în creştere urmate de ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x