Căutare Live

Vremea în weekend 22-24 martie. Se anunță vreme deosebit de frumoasă şi caldă

Vemea în weekend 22-24 martie 2019. Meteorologii anunță vreme frumoasă cu temperaturi în creștere și precipitații cu totul izolate și slabe. Vântul va fi singurul fenomen meteo demn de menționat, acesta urmând să sufle cu putere sâmbătă îndeosebi în Moldova, Bărăgan și Dobrogea.

Vemea în weekend 22-24 martie 2019. Meteorologii anunță vreme frumoasă cu temperaturi în creștere și precipitații cu totul izolate și slabe. Singurul fenomen meteo demn de menționat este vântul, acesta urmând să sufle cu putere sâmbătă îndeosebi în Moldova, Bărăgan și Dobrogea.

Vemea în weekend 22-24 martie 2019

Meteo vineri, 22 martie

Vineri vremea va fi caldă și frumoasă în toată țară, cu un cer variabil spre mai mult senin. Dimineață izolat pe vai și în depresiuni se va formă ceață, însă potrivit prognozei Vremea.ro această se va risipi rapid odată cu răsăritul Soarelui. Vântul va suflа moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 14-19 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 11-16 grade în Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo sâmbătă, 23 martie

Sâmbătă cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, din nou noaptea și dimineață pe vai și în depresiuni urmând că local să își facă apariția ceață. Vântul va suflă tare în Moldova, Bărăgan și Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h în câmp deschis în Moldova), în timp ce în restul zonelor țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat și Crișana, 17-22 de grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul regiunii), 13-18 grade în Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea duminică, 24 martie

Duminică vremea va continuă să fie în general frumoasă și caldă în toată țară, doar în nordul Carpaților Orientali după orele prânzului urmând să cadă izolat câteva ploi slabe. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei, al Munteniei și al Olteniei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș, 16-21 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 14-19 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.

Sursa: www.vremea.ro

Meteorog ANM: Vremea se strică în orele următoare. La munte a început să ningă viscolit... Vremea 22 martie 2019. Temperaturi în creștere la București și condiții de vânt...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri