Antena Căutare

Vremea o ia razna! Se schimbă radical de luni. Urmează temperaturi de 30 de garde urmate de o scădere drastică

În mai puțin de 48 de ore, vom trece de la temperaturi de 30 de grade la o scădere termică accentuată. La începutul săptămânii vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 31 de grade Celsius în sud.

Vremea o ia razna! Se schimbă radical de luni. Urmează temperaturi de 30 de garde urmate de o scădere drastică
Vremea o ai razna! Se schimbă radical de luni. Urmează temperaturi de 30 de garde urmate de o scădere drastică

Înncepând de luni, în București, va fi extrem de cald, ba chiar vreme caniculară. Temperaturile vor atinge 29-30 de grade Celsius, soarele va străluci puternic, iar vântul va sufla slab și moderat.

Spre seară, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în Moldova. Vântul va sufla cu 70-90 km/h la altitudini mari, iar în vest, centru și în extremitatea de sud-est, vor fi viteze de 40-50 km/h.

La munte vremea va fi instabilă, vor exista periaode scurte de ploi și de descărcări electrice. De marți, vremea va deveni instabilă și se va răci.

În jumătatea de nord-vest a țării, răcirea va fi accentuată și vor fi averse cu descărcări electrice.

După-amiaza, furtunile vor cuprinde și restul teritoriului. Vor fi ploi torențiale, tunete, fulgere și grindină, iar pe creste vor fi precipitații mixte și rafale de peste 80 km/h. Cantitățile de apă vor depăși 25 - 35 l/mp.

La felși către sfîrșitul săptămânii atmofera se va menține instabilă în tot spațiul montan.

Avertizare, ne vom topi la +50°C! Urmează cea mai fierbinte vară din istorie. Specialiştii spun că temperaturile şi feno... Elena Mateescu, șefa ANM, un nou avertisment: ”Anul 2020 ar putea fi cel mai călduros an din istorie!” Cum va fi vremea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x