Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în această perioadă, la doar câteva zile după ce am avut parte de ploi și temperaturi mai scăzute. Deși ploile vor persista în anumite regiuni, maximele vor atinge chiar și 33 de grade Celsius.

Vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în această perioadă, la doar câteva zile după ce am avut parte de ploi și temperaturi mai scăzute. Deși ploile vor persista în anumite regiuni, maximele vor atinge chiar și 33 de grade Celsius.

JOI

Joi, în vestul, nordul şi centrul ţării şi în zonele montane şi submontane ale celorlalte regiuni vremea va deveni în general instabilă; vor fi înnorari temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descarcari electrice şi intensificari de scurta durata ale vântului. Vor fi condiţii de grindina, iar cantitaţile de apa vor depaşi local 15...20 l/mp, în special la munte. În restul ţării, vremea va fi deosebit de caldă, iar fenomene asociate instabilitaţii atmosferice se vor semnala pe spaţii mici, mai ales spre seară.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24...25 de grade în depresiunile din Maramureş şi în Dealurile Crişanei şi 32...33 de grade în Lunca Dunarii şi izolat în Câmpia Română.

În Bucuresti, pe parcursul zilei, vremea va deveni deosebit de caldă cu o maximă de 32...33 de grade. Vor fi condiţii pentru ploaie de scurta durată în orele serii.

La munte, vremea va deveni în general instabilă; vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp.

La mare, vremea se menţine în general frumoasă şi caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 28 şi 30 de grade, iar disconfortul termic va fi în accentuare. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. După-amiaza, vor fi condiţii pentru ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 şi 25 de grade.

VINERI

Vineri, vremea va fi uşor instabilă. La munte, în sudul şi în estul ţãrii, local vor fi averse în general slabe şi descãrcãri electrice. În celelalte zone astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade.

În București, în a doua parte a zilei vor fi averse în general slabe şi descărcări electrice. Dimineaţa, 15-17 grade si temperatura maximă, în jurul a 31 de grade.

SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă şi se va răci uşor în nordul şi centrul ţării, precum şi în cea mai mare parte a zonei de munte. Vor fi averse ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în special pe crestele montane. Astfel de fenomene vor avea o frecvenţă mai mare după-amiaza. Izolat vor fi condiţii de grindină. În celelalte regiuni valorile termice se vor situa puţin peste normele climatologice specifice acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade

În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. 17-19 grade dimineaţa si in jur de 30 de grade la amiaza. După orele prânzului vor fi averse, descărcări electrice şi intensificãri de scurtă durată ale vântului.

Ce surprize ne mai pregăteşte VREMEA în următoarele trei zile. Meteorologii tocmai au făcut anunţul!... Vremea 12 iulie. Prognoza meteo la extreme! Cum va fi azi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x