Antena Căutare

Surpriză de proporții pentru Ana Maria Rață, campioană națională la haltere, la doar 11 ani! Alessandra Stoicescu: ”Să nu uiți că ești un copil special!”

Ana Maria se bucură de succes de când s-a apucat de haltere, fiind campioană națională, însă provine dintr-o familie modestă, iar problemele cu care se confruntă nu sunt deloc ușoare.

Ana Maria se bucură de succes de când s-a apucat de haltere, fiind campioană națională, însă provine dintr-o familie modestă, iar problemele cu care se confruntă nu sunt deloc ușoare.

”Are un talent nativ. În primul an a ieșit campioană la categoria ei.”, a povestit antrenorul ei.

”La smuls ridic 50 și la aruncat 60 de kilograme.”, a spus ea pe scena de la ”Next Star”.

”Suntem șapte frați. Mi-e greu fără mama. Domnul antrenor e ca un tată pentru mine, ne ajută și pe mine și pe alți sportivi.”, a mai povestit Ana.

Alessandra Stoicescu a venit în platoul emisiunii și i-a dăruit un laptop, din partea Fundației ”Mereu Aproape”, iar acest lucru a emoțioant-o teribil: ”Sunt foarte fericită. Acum pot să vorbesc cu frații mei, cu doamna dirigintă, cu mama, să-mi fac temele.”, a mai spus ea cu ochii în lacrimi.

De asemenea, Alessandra a ținut să-i amintească că nu e deloc ușor ce face: ”Ești un copil special. Să nu uiți asta niciodată. Trebuie să plângi doar de bucurie.”, i-a spus ea.

Ce sincron, oameni buni, ce sincron! Double D, grupul de 20 de fete, care a făcut show total pe scena de la ”Next Star”:... Ce interpretareee! Delia Malinici a cucerit-o pe Lidia Buble: ”O văd în finala serii. E foarte talentată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x