Antena Căutare

Cel de-al doilea sezon se apropie de final! Curiozitati de la “Next Star”

Succesul unei emisiuni depinde in foarte mare masura de oamenii din spatele camerelor de filmat, fara de care nu s-ar intampla nimic din ce telespectatorii privesc in fiecare zi la ANTENA 1.

Succesul unei emisiuni depinde in foarte mare masura de oamenii din spatele camerelor de filmat, fara de care nu s-ar intampla nimic din ce telespectatorii privesc in fiecare zi la ANTENA 1. Echipa de productie sau redactorii sunt obisnuiti cu sutele de ore de munca, repetitii, munca de teren, filmari epuizante. Dar cand lucrezi la o emisiune ca “Next Star”, practic, doar cerul este limita. Pentru ca luna i-a fost adusa in platoul de filmare lui Valentin, unul dintre concurenti, la fel cum, la un semn magic, a inceput si sa ninga in emisiunea prezentata de Dan Negru.

“Facem orice pentru ca micii concurenti sa se simta bine, sa uite de emotiile concursului si sa se simta fericiti. Si cand spun orice, chiar suntem niste zane bune si le indeplinim visele”, spune Alexandra Badoi, asistenta lui Dan Negru.

Pentru reprezentatia unuia dintre concurenti, timp de patru ore, echipa de productie a impanzit platoul de filmare cu 20.000 de lumanari. Apoi, o armata de oameni, cam o suta, le-au aprins, pe toate, spre satisfactia celorlalti copii prezenti la filmare. Cateva zeci de kilograme de fulgi si o suta de perne au facut deliciul tuturor atunci cand, in frunte cu Pepe, au incins o bataie cu perne. Insa nu acelasi lucru se poate spune despre echipa de la curatenie care a strans intr-un timp record tot puful.

Chiar si panza unui paianjen a putut fi reprodusa pe scena de la “Next Star”, iar pentru acest lucru, s-au folosit aproximativ 120 de metri patrati de panza alba. Iar pentru reprezentatia Denisei, sase candelabre imense au fost agatate in platou. O echipa de zece oameni a venit special pentru a le monta, pentru ca valoarea lor totala depasea 10.000 de euro.

Ce alte surprize a mai pregatit Dan Negru in marea finala “Next Star”, dar si cine va fi desemnat marele castigator al acestui sezon, telespectatorii vor afla in aceasta seara, de la ora 20.30, la ANTENA 1. Maestrul Radu Beligan va fi cel care va inmana trofeul, dar si premiul de 20.000 de euro viitorului star al Romaniei.

Lora şi Connect-R, în conflict în marea finală “Next Star”... Se alege viitorul Next Star al Romaniei, joi, de la ora 20.30, la Antena 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x