Antena Căutare

Chef Hadad, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, invitaţi speciali la “Next Star”

Patricia, una dintre concurentele din ediţia de astăzi de la ”Next Star”, show difuzat de ANTENA 1, de la ora 20:30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importantă emisiune culinară din România.

Patricia, una dintre concurentele din ediţia de astăzi de la ”Next Star”, show difuzat de ANTENA 1, de la ora 20:30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importantă emisiune culinară din România.

Dintre juraţii show-ului culinar, fetiţa îl preferă pe Chef Hadad. Pe scena de la “Next Star”, concurenta i-a mărturisit lui Dan Negru ca şi-ar dori să-l poată întâlni pe celebrul chef pentru a o ajuta în prepararea unor reţete. Nu mică i-a fost mirarea când în platoul de filmare şi-a făcut apariţia juratul de la “Top Chef”, Chef Hadad, iar Patricia i-a sărit în braţe de fericire: “Mă bucur mult când văd copii pasionaţi de gătit pentru că eu cred că încă din copilărie se formează cultura pentru o alimentaţie sănătoasă, pentru gust şi rafinament. Mi-ar plăcea ca Patricia să fie invitata mea la restaurant, la Joseph Restaurant, şi timp de trei zile să gătim împreună câteva dintre reţelele mele”, a declarat Chef Hadad.

Dar surprizele pentru Patricia nu s-au oprit aici, partenerii ei la piesa de teatru fiind chiar simpaticii realizatori ai emisiunii “Morning Zu”, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Pentru rolul său, de bunicuţă, Daniel a fost nevoit să se îmbrace în rochie, să-şi pună perucă de păr alb, şi să-şi şi adauge câteva kilograme în plus cu ajutorul unor bureţi: “Mamă, cum a fost la filmare…”, spune amuzat Daniel Buzdugan, care continuă, “ne-am bătut cu legume, l-am alergat pe Negru prin platou, am aruncat în juriu cu praz, dar cel mai importanat a fost că Patricia s-a simţit foarte bine şi a reuşit să-şi joace rolul perfect”.

Ce rol a avut Mihai Morar în piesa de la “Next Star”, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla în aceată seară, de la ora 20.30.

Teodora Sava, fata cu voce de inger de la Next Star, a scos prima melodie! Iti place cum suna "Belief"?... O voce care-ti strapunge sufletul: Raluca are talent cat zece!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x