Antena Căutare

Connect-R are propriul ”next star” la el acasă: Iată ce planuri are pentru fetița lui!

Connect-R este înconjurat de copii și are acasă propriul lui ”next star”, care îi aduce cele mai mari satisfacții. Maya este raza lui de fericire, despre care artistul a vorbit în interviul ce urmează.

Connect-R este înconjurat de copii și are acasă propriul lui ”next star”, care îi aduce cele mai mari satisfacții. Maya este raza lui de fericire, despre care artistul a vorbit în interviul ce urmează.

Și cum te descurci cu ”next star-ul” de acasă? Îți calcă pe urme?

Ahaha! Foarte bună întrebare! Next Star-ul de acasă s-a mai domolit un pic, a mai crescut interpreta Maya, nu ne mai ţine concerte între 2 noaptea şi 5 dimineaţa. Dimineaţa, la 6, o schimb eu, îi mai dau să mănânce, apoi are orele ei de somn. În primele luni a fost mai greu, avea colici. E un copil foarte cuminte, mama mea spune că seamănă cu mine. Mama poate e subiectivă, dar mulţi apropiaţi spun că dacă toţi copiii ar fi fost ca mine, ai putea creşte lejer cinci.

Ai în plan, după ce mai crește puțin, să o duci la Next Star?


Mi-ar plăcea să o aduc la Next Star, cum să nu! Sunt multe momente în care vin fetiţe care au fizionomia Mayei şi mi-o tot imaginez şi pe ea pe scenă. Eu o voi susţine însă să facă ceea ce îi place ei.

Ești un tată autoritar? Te gândești deja ce ai vrea să facă copilul tău sau ești genul care îi conferă libertate de alegere?


Nu, îi voi oferi tot timpul susţinerea mea. Ea va şti cel mai bine ce va vrea, eu voi fi un observator şi un om care va sta lângă ea toată viaţa, sper eu. O să o sfătuiesc şi o să o îndrum cum pot eu mai bine. Până la urmă, tot ce contează este ceea ce-şi va dori ea. Eu voi fi autoritar doar cu şcoala, cu cei 7 ani de acasă, cu bunele maniere.

Ești un răsfățat al topurilor muzicale. La ce să ne mai așteptăm în viitor de la cantautorul Connect-R?

A doua mea casă, recunosc, este studioul. Mi-a intrat în sânge acest microb şi nu am cum să mă lipsesc de frumuseţea meseriei mele, mai cu seamă că acum compun pentru mai mulţi artişti de ceva ani încoace. Sper să lansez noul meu album până în ianuarie anul viitor. Am o melodie care va ieşi peste o lună şi un pic, se numeşte “Rece ca decembrie”, ţin mult la ea, sper să fie pe gustul romanilor.

Marți, 16 septembrie, la 20:30, Next Star are premiera noului sezon!

Un nou sezon al show-ului „Next Star” începe la Antena 1 marți, pe 16 septembrie... O vedeți de marți, 16 septembrie: Andra Ungureanu, asistenta lui Dan Negru, are patru câini, o pisică și un rățoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x