Antena Căutare

Finala de popularitate “Next Star”, lider de audiență la nivelul publicului din toata tara

Finala de popularitate “Next Star”, lider de audiență la nivelul publicului din toata tara Galerie
next star

Finala de popularitate “Next Star”, care l-a desemnat câștigător pe Dragos Condescu (10 ani), din comuna Secu, judetul Dolj, a fost lider de audiență la nivelul publicului national. Dragos, un baietel cu probleme de sanatate, a sustinut un moment de teatru de papusi si a fost ales câștigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1. Dragos Condescu a castigat Trofeul de popularitate si un premiu in valoare de 5.000 de euro.

Finala de popularitate "Next Star" prezentata de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.464.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.17.

Finala de popularitate “Next Star”, lider de audiență la nivelul publicului din toata tara

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului national și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.00 - 22.52) o audiență medie de 5,3 puncte de rating și o cotă de piață de 15,1 %, urmata de Pro TV, cu 5,1 puncte de rating și o cotă de piață de 14,3 %.

"Aseara, stateam cu Dragos in fata televizorului, curiosi sa aflam cine va fi castigatorul. Iar Dragos se ruga la Dumnezeu sa fie el acela. Sincer, nu ne asteptam sa castige. Iar cand s-a intamplat, nu ne-a venit a crede! Suntem foarte fericiti", spune emotionata doamna Aniana Condescu, mama lui Dragos.

Cu banii pe care ii va primi, Dragos isi va continua, in primul rand, tratamentele de recuperare. Iar parintii vor sa-i amenajeze si o camera, numai a lui. "Dragos isi doreste foarte mult o camera a lui, in care sa isi poata tine toate jucariile. Si vreau sa ii implinim dorinta", mai spune doamna Condescu.

Finala de popularitate “Next Star”, lider de audiență la nivelul publicului din toata tara

Finala de popularitate a show-ului “Next Star” a adus în fața telespectatorilor 46 de copii, care au urcat pe scena individual sau alaturi de trupa din care fac parte, dornici sa castige trofeul pus in joc si premiul in valoare de 5.000 de euro. Dans modern și pe hoverboard, magie și dresură de câini, gimnastică și teatru de păpuși, dansuri populare ucrainene și românești, dar și momente muzicale inedite, acrobații la bară și umor, toate s-au regasit pe scena finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon. În urma voturilor exprimate de telespectatori pe parcursul show-ului la sms 1272, câștigător a fost desemnat Dragos Condescu, un copil imobilizat in scaunul cu rotile, care i-a emotionat pe toti cu un numar de teatru de papusi.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul National

Perioada 25 august 2018

Emoţia a învins! Dragoș Condescu a câştigat TROFEUL DE POPULARITATE, sezonul 9 "NEXT STAR"... Pepe primește un portret de-al său realizat din 200 de cuburi, în marea finală “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x