Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star

Maria Ene și harpa sa au cucerit, sâmbătă seara , la Antena 1, nu doar inimile juraților, ci și pe ale celor de acasă, astfel că micuța a fost trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star.

Maria Ene a fost preferata publicului în ediția a patra Next Star

Antena 1

Chiar dacă a ajuns să cânte la harpă dintr-o întâmplare, pentru că nu mai erau locuri la cursurile de pian, unde și-ar fi dorit să se înscrie, micuța Maria Ene pare că și-a găsit adevărata menire. ”Nu a fost doar o întâmplare! A fost destinul”, i-a spus Loredana, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție. ”Sunt absolut fermecată de grația, de talentul și de frumusețea ta. Esti ireală! Am intrat în basmul ei, era ca o harpă vie. Ai venit și ne-ai făcut sufletele să zâmbească”, i-a spus Loredana.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

Alex Lucaciu a fost preferatul juriului a patra ediție Next Star 2021

Tot în cea de-a patra ediție Next Star, jurații l-au ales pe simpaticul Alex Lucaciu să meargă direct în marea finală. Micuțul de doar 10 ani a fost tot numai un zâmbet și le-a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Micul interpret la vioară cu goarnă le-a dat de furcă juraților cu cealaltă denumire populară a instrumentului, ”higheghe cu tolcer”. ”Măi, băiatule, lasă-mă să dau mâna cu tine. Ești senzațional! În momentul în care ai băgat dinți la cameră i-ai spart pe toți, i-ai omorât, pentru că ai farmec”, i-a zis Ștefan Bănică micuțului.

Citește și: Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10

Ultimele știri