Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

Maria Ene le-a încălzit inimile celor trei jurați cu o interpretare impecabilă la harpă. Loredana a început să plângă și a avut nevoie de șervețele.

Maria Ene a făcut un show complet la Next Star, unde a cântat cu vocea și la harpă. Micuța cântăreață a fost foarte apreciată de jurații care i-au oferit 3 de DA. Dan Negru a poreclit-o "Domnișoara de Porțelan"

Maria Ene a cântat la harpă și a făcut-o pe Loredana să plângă

Maria Ene a făcut jurații să exclame: „N-am mai văzut așa ceva!”. Micuța artistă a pus în scenă o adevărată operă de artă audio și vizuală și a reușit să le adune voturile de DA de la jurați.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Liu Nan Funaru a strălucit ca luna de pe cer, într-un decor de poveste. Jurații au plâns după momentul ei

Tânăra cântăreață nu a avut nevoie de nicio prezentare, astfel că, a început să cânte de când a apărut pe scenă. Artista în devenire a fost toată numai un zâmbet atunci când a văzut că este apreciată. Însă nu a ajuns să cânte la harpă din întâmplare. Aceasta și-a dorit mult să cânte la pian, însă atunci când a fost internată în spital, părinții i-au spus că atunci când se va face bine îi vor lua o harpă. A mers să se înscrie la cursurile de pian, însă nu au mai fost locuri, așa că a ajuns la harpă.

„Nu a fost doar o întâmplare! A fost destinul”, i-a spus Loredana când i-a auzit povestea. Tot pe ea, Maria a reușit să o facă să lăcrimeze. „Oh my god! Am nevoie de șervețele”, exclamă Loredana.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana Ioniță, a făcut un spectacol de excepție de balet

„Sunt aboslut fermecată de grația ta, de talentul, de frumusețe. Esti reală! Am intrat în basmul ei, era ca o harpă vie. Ai venit și ne-ai făcut sufletele să zâmbească”, i-a spus Loredana.

„Ești fabuloasă. Ai cântat cu vocea și cu harpa impecabil. A fost un moment foarte frumos. Ne-ai făcut seara frumoasă”, a spus Ștefan Bănică. „Eu cred că tu când cânți la harpă aduci ingerii”, i-au mai spus jurații.

Cei trei jurați s-au ridicat în picioare și au spus în cor: DA!

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Dorian Popa, cu lacrimi în ochi. Ce a spus despre Victoraș, un băiețel pe care l-a scăpat de cancer

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la ju... Next Star, 12 iunie 2021. Trupa de dans Mini District, spectacol complet pe scenă, după ce au stins luminile. Cum au dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x