Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Emoțiile au fost la cote maxime, la finalul ultimei ediții difuzate la tv din emisiunea Next Star 2021. Iar în urma jurizării făcută de Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, câștigătorul care este trimis în marea finală este micuțul Alex Lucaciu.

Alex Lucaciu a câștigat ultima ediție Next Star 2021 Galerie
Alex Lucaciu, câștigătorul ediției 4 Next Star | Antena 1

Alex Lucaciu, ales ca fiind al paturlea finalist al sezonului 10 al emisiunii Next Star. Cel de-al doilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1. La vot intră doar concurenții care au primit 3 X DA. Cel care strânge cele mai multe voturi de la public, va merge în Finala de Popularitate.

Alex Lucaciu, cel de-al patrulea finalist Next Star 2021

După nelimitate emoții resimțite a finalul serii, Alex Lucaciu a fost ales câștigător al ediției. Fiecare copil are cu siguranță un dar aparte și debordează de talent, însă pentru cei trei jurați ai emisiunii rolul lor a fost unul foarte greu.

În urma discuțiilor purtate de ei și a dezbaterilor făcute, cei trei au hotărât să-l trimită pe Alex Lucaciu în marea finală Next Star 2021, sezonul 10.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, al treilea finalist al sezonului 10

„Avem copii talentați. Vreau să vă țineți toți de mâini. Am să spun un singur nume. Numele este Alex Lucaciu”, a spus Ștefan Bănică, atunci când a făcut nominalizarea. După ce i-a complimentat pe fiecare în parte, iată că a venit și răspunsul la marea întrebare: cine va merge în marea finală? Numele său este Alex Lucaciu, care la auzul veștii a sărit în sus de bucurie și apoi s-a plecat în genunchi.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fost de acord

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat concurentul

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Filofteia Bârdeanu, interpretare perfectă: „Ești un mesager al cântecului autentic românesc”... Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x