Antena Căutare

Micuța Alla Pugaciova de România cucerește publicul din Moscova

Oana Tabultoc, micuța cu sânge de rusoaică, a impresionat juriul cu vocea ei. Are doar 13 ani și este din Botoșani, dar a fost fost protagonista unui moment deosebit

Oana Tabultoc, micuța cu sânge de rusoaică, a impresionat juriul cu vocea ei. Este din Botoșani și la momentul în care a particpat avea 12 ani, dar a fost fost protagonista unui moment deosebit și a cântat în rusă.

"Are o dulceata in glas", a zis atunci Connect-R., iar Maria Carneci nu a ezitat si și-a exersat putin limba rusă la acel moment. Și a ajuns celebra după a interpretat piesa Allei Pugaciova- "Liubov, pohojaia na son".

Vezi AICI interpretarea Oanei la Next Star.

A fost pasul uriaș care a propulsat-o pe Oana în lumea muzicii. A fost remarcată de pe internet deproducătorul moldovean Serghei Orlov, cel care creşte stele şi peste Prut. Și a mai urcat o treaptă. A fost invitată să participe la concursul internațional Novaia Volna pentru copii, prin intermediul producătorului.

"Este uimitor că, fără să cunoască limba rusă, fata a făcut ca piesa interpreată să ajungă foarte populară, la Moscova", a declarat Serghei Orlov.

Etapele concursului Novaia Volna vor avea loc în august, iar micuța va avea de interpretat trei piese, dintre care una, cu siguranță, va fi cea care a făcut-o celebră.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x