Antena Căutare

Moldova, izvor nesecat pentru folclor. Andreea Dinu, un copil care duce tradiția românească mai departe

Eternitatea s-a născut la sat, la fel ca și marile voci ale cântului popular românesc. Andreea are modele de urmat și o glas care poate ajuta să fie o nouă privighetoare a folclorului autohton

Eternitatea s-a născut la sat, la fel ca și marile voci ale cântului popular românesc. Andreea are modele de urmat și o glas care poate ajuta să fie o nouă privighetoare a folclorului autohton.

Fată mândră și frumoasă și cu un grai tulburător. La doar 11 ani, Andreea Dinu are toate calitățile pentru a deveni un nume mare în muzica populară, iar faptul că face parte dintr-un ansamblu folcloric din zona Vrancei o ajută să descopere minunatele taine ale tradițiilor moldovenești.

Timbrul vocal neobișnuit al micuței originare din Nereju i-a surprins pe Dorian și Pepe, care au aplaudat-o la scenă deschisă pentru momentul oferit în această seară.

E ziua în care Adnana ne-a arătat că are o voce minunată chiar și cu un dinte lipsă!... E greu și din fața televizorului. Gabriela, fetița de peste Prut care stăpânește aerul ca nimeni altcineva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x