Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Anais Vușcan a cântat în chineză și i-a pus în dificultate pe jurați. Ce i-au spus aceștia

Anais Vușcan a cântat în chineză și le-a creat probleme juraților. Ce i-au spus Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică.

Anais Vușcan, piesă în limba chineză la Next Star 2021 Galerie
Anais Vușcan, piesă interpretată în chineză. Ce i-au spus jurații | Antena 1

Anais Vușcan a venit cu o energie debordantă la Next Star 2021 și le-a adus juraților numai fericire pe chip.

Anais Vușcan de la Next Star 2021, melodie interpretată în chineză

Anais Vușcan a venit la Next Star pregătită să arate unei țări întregi cât de talentată este și nu a venit oricum. Aceasta a cântat o piesă în chineză, care i-a cam pus în dificultate pe cei trei jurați.

Micuța artistă a făcut și o serie de mărturisiri care i-a amuzat pe Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică. Ea a spus că imediat după ce s-a născut a plecat alături de părinți în China, unde părinții săi au avut de rezolvat mai multe treburi.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Annemarie Lutsch merge direct în Marea Finală a sezonului 10

„Mă numesc Anais Vușcan. Îmi place să înot, să dansez și să cânt și uneori mai și cânt mai și dansez în același timp”, a spus micuța înainte de a intra în scenă.

„China girl, WOW”, spune Loredana atunci când își dă seama că fetița cânta în chineză.

La finalul interpretării, Ștefan Bănică a făcut un gest impresionant. „Excepțional. M-am ridicat special pentru tine”, spune juratul.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Annemarie Lutsch, dansul prin care și-a spus povestea de viață emoționantă. Cum au reacționat jurații

„Eu când aveam 3 săptămâni m-am dus în China. Eu m-am născut în Cluj, dar imediat m-am dus în China”, a explicat ea motivul pentru care aceasta a ales o piesă într-o limbă atât de complicată.

Familia sa a venit pe scenă, iar membrii acesteia le-au explicat juraților care a fost situația cu plecarea lor în China, dar și cum se spune la DA și NU în limba chineză.

„Din partea mea ai un DA”, i-a răspuns Loredana, după ce a aflat cum se spune la DA și NU în chineză. Toți jurații i-au oferit calificativele în această limbă.

„Mi-a plăcut energia ta, ești destul de caldă. Tu împarți fericire oamenilor. Tu te poți întoarce la Next Star de cel puțin 7 ori de acum înainte. Te sfătuiesc să cauți un coregraf și să te antrenezi, pentru încurajare eu astăzi o să-ți dau un Nu, dar de încurajare. Dar să vii la anul și mai pregătită”, îi spune Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la jurați

„Nu există un copil care să se nască la 3 săptămâni decât tine. Din partea mea ai 10 de Da”, i-a spus Ștefan Bănică.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Marco Rahmed are o minte de aur cu care poate face calcule impresionante. Loredana: „Ești un g... Next Star, 10 iulie 2021. Adriana Maria Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, și-a cântat poezia compusă de ea la doar ...
Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
x