Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, al treilea finalist al sezonului 10

Eric Dobriceanu este cel de-al treilea finalist al sezonului 10 Next Star 2021, ales în urma jurizării făcute de Ștefan Bănică, Loredana și Dorian Popa.

Eric Dobriceanu, cel de-al treilea finalist al sezonului 10 Next Star Galerie
Eric Dobriceanu este cel de-al treilea finalist Next Star | Antena 1

Eric Dobriceanu, ales ca fiind al treilea finalist al sezonului 10 al emisiunii Next Star. Cel de-al treilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1. La vot intră doar concurenții care au primit 3 X DA. Cel care strânge cele mai multe voturi de la public, va merge în Finala de Popularitate.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star

Emoțiile au fost mari, dar iată-ne la finalul serii, când s-a ales și câștigătorul. Eric Dobriceanu este fericitul ales câștigător, iar acesta a izbucnit în lacrimi.

Eric Dobriceanu, cel de-al treilea finalist al sezonului 10 Next Star 2021

Pentru toți concurenții, jurizarea a fost un moment destul de tesionat deoarece fiecare copil și-a dorit să ajungă în marea finală, însă doar unul pe ediție poate primi biletul către acea etapă.

„Cu toată dragostea și cu tot respectul față de tot ce ați făcut astă seară, voturile noastre ca jurați merg către Eric Dobriceanu”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10

„Orice copil care a ajuns pe această scenă, la Next Star, este un mare câștigător. Până la urmă, noi alegem într-un anumit context. Asta nu înseamnă că acel copil, care astăzi, nu a reușit să ajungă în finală, nu va deveni superstarul de mâine al României”, a mai spus Loredana.

Iată că jurații au apreciat foarte mult abilitatea vocală a micuțului Eric de doar 6 ani, care a interpretat piesa „O sole mio” la fel ca un om mare.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fos... Lorena Lenuța Târla, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x