Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fost de acord

Trupa de dans Dinasty a pregătit un moment inedit de dans, cu un mesaj puternic, însă care a creat și multă controversă în rândul juraților. Iată ce au prezentat cei 13 membri ai trupei, la Next Star 2021.

Trupa Dinasty insumează 13 membri Galerie
Trupa DInasty, la Next Star 2021, cu un dans controversat | Antena 1

Trupa de Dans cu numele „Dinasty” a venit pe scena Next Star 2021 și a prezentat un mesaj destul de controversat, care a creat discuții în contradictoriu chiar și în rândul juraților. Ediția din această seară de la Next Star a fost una plină de momente de neuitat, și chiar și la final, jurații au avut parte de un număr de dans plin de energie.

Însă momentul acesta nu a trecut necriticat, iar jurații au avut câteva lucruri de spus despre mesajul pe care l-a prezentat trupa Dinasty.

Citește și: Cât de mult a crescut Brianna Fora, micuța artistă care a impresionat juriul Next Star cu piesa "Guguștiucul", la doar 4 ani

Formată din 13 membri, echipa s-a sincronizat perfect pe scenă, pe acordurile piesei „Run the world”, interpretată de Beyonce. Pe scenă au intrat mai mulți copii îmbrăcați excentric, care au avut pe ei lanțuri, iar băieții, din formula lor de 13, au avut gurile acoperite de măști din metal și au fost ținuți în lesă, semn că femeile conduc lumea, iar bărbații au nevoie de acestea pentru a se descurca în viață. Acesta fiind și mesajul pe care l-au prezentat copiii, sub îndrumarea coregrafei lor.

Trupa Dinasty a făcut un show de excepție pe scena Next Star 2021

Trupa Dinasty au intrat direct pe scenă, unde au prezentat un număr de dans executat cu acuratețe. Însă mesajul transmis de către membri a creat polemici în rândul juraților care nu au fost pe aceeași lungime de undă.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi, sosia lui Ștefan Bănică, face senzație pe scenă, ca un adevărat om-orchestră

„Suntem trupa de dans Dinasty. Suntem 13 membri. Am venit la Next Star să câștigăm”, așa a început prezentarea membrilor echipei.

Motivul pentru care momentul lor spectaculos a creat polemici la masa juriului Next Star 2021

Iată că mesajul transmis de trupa Dinasty nu a fost pe gustul tuturor, iar Dorian Popa nu a fost de acord cu tot ceea ce au pus în scenă copiii. Din punctul său de vedere, un copil nu ar trebui să se numească sclav și nici nu ar trebui să fie ținut în lesă, cu zgardă la gât.

„Mamă, ești foarte extremist”, îi spune Loredana atunci când aude argumentele lui Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați

„Mie mi se pare că nu este un moment de care ar trebui să râdem. Eu nu consider că niște băieței cu vârste atât de fragede ar trebui să se considere sclavii unor domnișoare de aceeași vârstă. Nu ar trebui ca un cuvânt precum sclav să fie pe buzele unor copii. Eu nu mă simt un tip închis la minte. Nu pot vedea un copil cu lesă, zgardă și botniță la gură”, spune Dorian.

„Un act artistic trebuie văzut din mai multe puncte de vedere. Scena îți dă libertatea să te manifești. Eu sunt femeie și într-o lume a bărbaților, femeile trebuie să fie unite, Girl power și vă dau un DA! Bravo”, le spune Loredana concurenților.

„Copii, voi aici v-ați jucat de-a oamenii mari. Ce am observat eu și mi s-a părut mișto e că toată trupa a funcționat ca unul singur. V-ați sincronizat. Copiii au muncit mult. Ei habar nu au despre ce e vorba. Nu m-am băgat în discuția colegilor meu. Eu am apreciat coregrafia și munca lor. Pentru felul cum ați dansat și interacționat, eu mă ridic în picioare și vă dau un DA”, spune Ștefan Bănică.

Astfel că, rezultatul final mai depinde doar de votul lui Dorian Popa, de care copiii se tem, ținând cont de criticile aduse. Însă juratul nu contestă abilitățile lor, ci doar nu consideră că niște copii ar trebui să se gândească la asemenea teme ale vieții. Și votul artistului este tot DA.

„Copii, nu aveți de ce să vă fie frică. Eu sunt aici să vă notez din punct de vedere al performanței. Votul nu mizează mesajul. Votul meu pentru voi, pentru dans și sport este DA”, încheie Dorian Popa.

Întrebată de Dorian care a fost conceptul din spatele dansului, coregrafa trupei a explicat că fără recuzita folosită, copiii nu ar fi putut exemplifica cu adevărat mesajul.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat con... Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, al treilea finalist al sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x