Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Bianca Zamfir, „păpușa vie”, moment care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film de groază

Bianca Zamfir a creat un moment spectaculos de dans și teatru, care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film de groază.

Bianca Zamfir, păpușa vie de la Next Star 2021 Galerie
Bianca Zamfir, moment de dans și teatru, la Next Star 2011 | Antena 1

Bianca Zamfir a creat un moment excentric de dans, acrobație și teatru, care l-a făcut pe Dorian să se simtă ca într-un film de groază. Iată ce au spus jurații.

Bianca Zamfir de la Next Star 2021, denumită „păpușa vie”, a pregătit un moment controversat

Bianca Zamfir a pregătit un moment spectaculos de dans care a avut elemente din filme de groază. Jurații au recunoscut că fetița a reușit să transpună în cadrul dansului o poveste care ar fi foarte apropiată de cea din filmele horror. Fetița a venit pregătită cu un costum bine ales, realizat chiar de mama acesteia, dar și un machiaj expresiv.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Natalia Bolchiș i-a impresionat pe jurați cu vocea sa fantastică. Micuța a cântat alături de Loredana

Bianca Zamfir a pregătit un moment de teatru și dans, care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film de groază. Fetița a reușit să pună în scenă un număr impresionant de dans, la care a folosit o poveste de genul horror. Jurații au fost impresionați de talentul nativ al copilei și i-au spus numai cuvinte frumoase.

„Ce moment, Bianca!”, i-a spus Loredana, după ce micuța a finalizat numărul. Toți trei jurați au remarcat abilitatea sa de a exprima emoții.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după mult timp

Bianca Zamfir a primit 3 voturi de DA de la juriu

„Păpușa vie”, așa cum i-a zis Loredana a reușit să-i convingă pe cei trei jurați să-i ofere voturile pozitive, iar fetița a fost foarte fericită.

„A venit să ne sperie. Eu am simțit că m-am uitat la unul dintre cele mai bune filme horror. Fața ei, expresiile”, i-a spus Loredana micuței.

„Ai reușit să ne transmiți niște senitmente foarte ciudate. E păpușica perfectă. Ea nu mai era o fetiță normală, era un personaj în sine”, spune Loredana. “Uite cum mi se face pielea de găină”, au mai spus jurații.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Toni Mihailov are o memorie fabuloasă: „Sunt autist și inteligent”

După ce l-au supus pe Dan Negru la un moment dificil, punându-l să intre în cutia cea mică a Biancăi, jurații au spus în cor: „DA”, pentru fetiță.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. Suana, românca din Kuweit care a avut o interpretare vocală spectaculoasă, dar nu a convins ju... Next Star, 19 iunie 2021. David Dincă i-a pus lacrimi în ochi Loredanei cântând „Hallelujah”, iar Ștefan și-a amintit de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x