Next Star, 5 iunie 2021. Natalia Bolchiș i-a impresionat pe jurați cu vocea sa fantastică. Micuța a cântat alături de Loredana

Natalia Bolchiș a venit la Next Star cu gândul de a câștiga, iar vocea impresionantă pe care o are la doar 7 ani, cu siguranță o va duce departe în cadrul competiției. Iată cum a cântat micuța Natalia.

Natalia Bolchiș, interpretare impecabilă la Next Star

Antena 1

Natalia Bolchiș a făcut senzație pe scena de la Next Star. Micuța vocalistă a venit cu o forță vocală impresionantă, la doar 7 ani. Iată cât de bine a cântat aceasta. „Eu nu știam că vin aici. În mașină mi-au spus că mergem la Next Star. Eu vreau să fiu aici”, a spus micuța, înainte de a cânta.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

Când a intrat în scenă, Natalia Bolchiș, a părut timidă și foarte tăcută, însă atunci când a început să cânte, puterea cu care a interpretat o piesă destul de dificilă, mai precis melodia „Je ne regrette rien”, i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare și să o aplaude.

Natalia Bolchiș i-a impresioanat pe jurații Next Star 2021 cu talentul și inocența ei

Întrebată, înaintea performării piesei, dacă ea cunoaște peisajul muzical autohton și dacă a auzit cumva despre cine sunt jurații de la masă, Natalia a răspuns că nu. Jurații s-au amuzat copios pe acest subiect, ca mai apoi să treacă la ceea ce-i interesa cel mai mult - momentul pe care urma să-l prezinte micuța.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

Natalia Bolchiș a cântat o piesă destul de dificilă și de solicitantă din punct de vedere vocal, dar care nu a părut că i-ar fi făcut prea mari probleme. Artista în devenire a cântat impecabil, iar juriul a fost foarte încântat.

După ce a interpretat impecabil piesa, juriul s-a ridicat în picioare pentru a o felicita.

„Vreau să fiu scurt. Numai pentru nota de final, eu te iubesc și îți dau DA”, spune Ștefan Bănică.

„Eu mă mai ridic încă o dată în picioare și te felicit. Exmplar ai cântat. Cu multă fericire eu îți spun... DA”, a apreciat Dorian Popa.

Loredana Groza, duet alături de Natalia Bolchiș pe scena Next Star 2021

Jurata și-a dorit să cânte alături de concurentă și ce a ieșit a fost de senzație. Cele două voci s-au armonizat perfect, iar interpretarea vorbește de la sine. Iată cum au cântat cele două și cum a sunat duetul.

„Ce micuță franțuzoaică avem aici. Vreau să spun că și eu sunt cântăreață ca și tine și aș vrea să cânt această piesă alături de tine pe scenă”, o îndeamnă Loredana pe Natalia. „Monumental momentul”, le felicită Dorian Popa.

După o serie de pupici pe care i-a oferit Loredana Nataliei, a felicitat-o imediat. „Câtă energie!”, spune cantăreața și jurata. Natalia Bolchiș merge acasă cu trei de DA.

„Eu cred în acest copil”, încheie Loredana.

Întrebată la finalul momentului dacă ea cunoaște artiști precum Alina Eremia, 5Gang și alți idoli ai copiilor din ziua de azi, micuța Natalia a răspuns că nu. „Cum nu știi tu pe nimeni?”, a rămas uimit Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Diego Gruia a urcat pe scenă însoțit de taraf și a cântat la acordeon: "Ești mare rău de tot!"

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri