Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Dorian Popa, cu lacrimi în ochi. Ce a spus despre Victoraș, un băiețel pe care l-a scăpat de cancer

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Dorian Popa povestește despre Victoraș, un băiețel pe care îl cunoaște de 5 ani.

victoras next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021.Dorian Popa | Antena 1

Cântărețul l-a cunoscut pe concurent în ediția specială de Paște Next Star de acum 5 ani și de atunci i-a fost sprijin.

Victoraș, în vârstă de 11 ani pe atunci, suferă de o formă rară de cancer, un cancer în metastază, care la vârsta de 2 ani medicii nu îi dădeau șanse să supraviețuiască.

Forma rară de cancer este extrem de rar la nivel global.

“Ne-am chinuit foarte mult (…) pentru că el trebuia să fie ajutat de cineva de aici din țară însă nu a mai putut fi ajutat”, povestește Dorian cu lacrimi în ochi.

Juratul Next Star a fost sunat de mama băiețelului pentru a-I cere ajutorul, iar Dorian nu a ezitat.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

“De-aici încolo eu vă garantez că aveți toată dăruirea mea”, i-a spus Dorian mamei lui Victor.

Acum Victoraș s-a vindecat de cancer după ce băiețelul a ajuns în Franța unde s-au investit 3,4 milioane de euro, până când acesta a fost vindecat.

Victoraș s-a vindecat și este extrem de recunoscător lui Dorian Popa, juratul de la Next Star care l-a ajutat

Cazul băiețelului a ajuns caz de studiu în Franța, iar medicii l-au ajutat fără ezitare.

“N-am să uit niciodată momentul în care mi-a trimis poză în care se flexa, Johnule, și avea mușchi”, spune Dorian.

Victoraș și familia lui s-au mutat în Franța și el primește toată atenția de care are nevoie din parte medicilor.

Dorian a decis să îl sune pe Victoraș, știind că se va bucura foarte tare. Juratul Next Star a vorbit cu mama băiețelului care l-a informat că fiul ei este foarte bine și își dorește să devină coach sportiv.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

“Sunteți idolul lui și așa a ajuns el să iubească sportul”, i-a spus mama lui Victoraș lui Dorian.

“Nu mai am ce să mai zic după telefonul ăsta. Pentru mine e…Așa îmi arăt eu mulțumirea față de Dumnezeu”, a mai adăugat Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Ana Maria Mircea, cu o dragoste nemărginită pentru muzica populară, i-a încântat pe jurați... Next Star, 29 mai 2021. Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana Ioniță, a făcut un spectacol de excepție de balet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x