Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. Cătălina Solomac a cântat piesa "Bang Bang" și i-a ridicat pe jurați în picioare. Cum s-a descurcat

Cătălina Solomac este prima concurentă care urcă pe scenă în sezonul 10 al emisiunii "Next Star".

Cătălina Solomac pe scena Next Star Galerie
Cătălina Solomac este prima concurentă care urcă pe scenă în sezonul 10 al emisiunii "Next Star" | Antena 1

Cătălina Solomac vine din Republica Moldova, are 12 ani și este mai pregătită ca niciodată să îi surprindă pe jurați cu atitudinea sa de superstar. Muzica este pasiunea ei, însă a fost interesată să participe și la cursuri de modelling.

"Am fost la cursuri de modelling. Îmi mai trebuiau câțiva centimetrii pentru a intra la modelling.", a mărturisit concurenta.

Încă din culise, Cătălina Solomoc a cucerit pe toată lumea cu ochii ei de un albastru ireal, lucru pentru care a primit o mulțime de complimente din partea colegilor.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Concurenta a venit însoțită de mama ei și a adus cu ea jucăria norocoasă, un iepuraș din pluș. Întrebată de Șerban Copoț despre ce rol are jucăria sa, tânăra a oferit un răspuns adorabil: "Mă ajută. Îmi extrage toate emoțiile."

Cătălina Solomoc a zguduit scena Next Star

Deși a avut parte de emoții intense, Cătălina Solomon a intrat mai hotărât ca niciodată pe scenă și i-a surprins pe jurați cu frumusețea sa răpitoare, dar și cu vocea de aur. Aceasta a avut un moment senzațional de rap care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Dorian Popa, Ștefan Bănică și Loredana au savurat momentul spectaculos din plin și au fost atenți la fiecare mișcare a fetiței. Cei trei jurați au rămas impresionați de ceea ce a făcut pe scenă micuța, lucru pentru care au decis să se ridice în picioare și să o aplaude furtunos.

De momentul său au rămas surprinși și colegii din culise, care au observat imediat reacția neașteptată a lui Dorian Popa: "Gata, Dorian Popa a înnebunit!"

"Când ai luat acuta aia, cea mai grea parte din piesă, pe care ai făcut-o impecabil, eu am zis: "wow, din momentul ăla poate să cânte ce vrea și cum vrea, pentru că eu știu ce răspuns am să îi dau". Pentru tine mă ridic în picioare.", a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Șerban Copoț, despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

"Pe mine m-ai cucerit maxim în momentul în care ai început să dai rapul. Ai fost senzațională și te felicit.", a mărturisit și Dorian Popa, vizibil surprins de momentul ei.

Piesa pe care a ales să o cânte Cătălina Solomon este una extrem de dificilă. Concurenta a reușit să reprezinte trei artiști pe scenă, a făcut-o pe Jessie J, Ariana Grande și Nicki Minaj.

"Foarte talentată. Avea niște ochișori asta mică și știa și ce să facă cu ei. Pachet complet!", a mai dezvăluit Dorian Popa în culise.

Concurenta a reușit să îl cucerească și pe Ștefan Bănică cu ochii ei albaștrii.

"Frumușică foc", a zis juratul Next Star, atunci când tânăra a ieșit de pe scenă.

Cătălina Solomon a obținut de 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”... Next Star, 22 mai 2021. Trupa Blană Bombă, momentul rock de senzație. Trupa a luat cu asalt scena: "Sunt geniali!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x