Next Star, 22 mai 2021. Trupa Blană Bombă, momentul rock de senzație. Trupa a luat cu asalt scena: "Sunt geniali!"

În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", trupa Blană Bombă a impresionat publicul și jurații cu o compoziție proprie.

În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", trupa Blană Bombă a impresionat publicul și jurații cu o compoziție proprie

Antena 1

Trupa Blană Bombă este formată din patru băieți curajoși, care au o pasiune comună pentru muzica rock. Nicholas Butacu, Rareș Rădulescu, Rareș Stănescu și Zoran Ion Stănescu au venit mai pregătiți ca niciodată să îi lase pe jurații "Next Star" cu gura căscată.

Cei 4 puști minune sunt cunoscuți pentru muzica lor și au avut deja câteva concerte, semn că publicul s-a obișnuit cu prezența lor pe scenă.

Membrii trupei Blană Bombă au pășit încrezătoari în platoul emisiunii, iar apariția lor a fost una de-a dreptul spectaculoasă, care i-a surprins pe jurați.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon

Încă de când au urcat pe scenă, Dorian Popa le-a observat stilul vestimentar și nu s-a putut abține din a reacționa: "Autenticitate maximă!"

Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune, și-a făcut un band și a revenit.

Băieții de la Blană Bombă au luat cu asalt scena "Next Star"

Momentul celor patru fantastici a fost unul pe așteptările juraților. Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa au fost extrem de atenți și au rămas impresionați de talentul remarcabil al băieților.

Complimentele și laudele nu s-au lăsat prea mult așteptate. Jurații, dar și Șerban Copoț au avut parte de un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, iar "pielea de găină" nu și-a făcut lipsită prezență de această dată.

"Sunt geniali!", a spus Loredana, vizibl surprinsă de momentul excepțional.

Se pare că cei 4 puști minune l-au uimit și pe Șerban Copoț, care i-a urmărit atent din culise: "Ce tari sunt!"

La final, trupa Blană Bombă a avut parte de o avalanșă de aplauze, iar Dorian Popa s-a ridicat în picioare, semn că momentul a fost unul pe gustul lui.

"Au spart barierele! (...) Sunt trupe de rock care nu fac asta la concertele lor", a dezvăluit juratul Next Star.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Membrii trupei Blabnă Bombă au primit 3 X DA și au posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri