Next Star, 26 iunie 2021. Carla Nicole Munteanu, dans contemporan cu mesaj emoționant. Dorian Popa: „M-ai distrus cu totul”

Carla Nicolae Munteanu a pregătit un număr de dans contemporan cu care i-a emoționat complet pe jurații Next Star 2021.

Carla Nicole Munteanu, la Next Star 2021

Antena 1

Carla Nicole Munteanu a pregătit un număr excpețional de dans contemporan care a avut un mesaj foarte emoționant.

Carla Nicole Munteanu, moment surprinzător la Next Star 2021 de dans contemporan

Carla Nicole Munteanu a pregătit un moment de dans contemporan cu un mesaj foarte emoționant. Micuța dansatoare a commbinate mai multe stiluri, iar în final a transmis un mesaj care i-a emoționat cu adevărat pe cei trei jurați.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spart pe toți”

„M-am pregătit cam o lună pentru momentul acesta. În 2020 am avut un concurs în Italia, am fost singura fată și am câștigat”, a spus ea, la începutul momentului.

Carla Nicole Munteanu a făcut un spectacol complet de dans contemporan combinat cu break-dance. Jurații au fost foarte uimiți de talentul micuței și au felicitat-o pentru talentul ei.

„Simlu, felul în care stăteai, wow. Nu că m-ai emoționat, m-ai distrus. Din partea mea ai în seara asta un mare DA”, a spus Dorian Popa.

„Carla, cred că ești un copil mai mult decât special, de talentat. Mesajul tău e foarte puternic, că ai empatie față de alți copii care nu au fost la fel de norocoși ca și tine. Ce pot să spun eu Carla? DA, normal”, a spus și Loredana.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

„Ai avut un moment extrem de complex. Se vede munca ta. Am văzut un mesaj artistic, bravo. ce vrei să faci când vei fi mare?”, a întrebat-o Ștefan Bănică.

„Profesoară de dans, să am o școală de dans”, i-a răspuns fetița, moment în care Bogdan Boantă și Cocuța și-au făcut apariția și i-au transmis și ei câteva cuvinte.

Citește și
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Mai multe articole

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

„Este senzațională. Am făcut un eveniment unde a participar și ea, era cel mai mic copil de acolo. Noi voiam să te felicităm și vrem să-ți oferim niște cursuri la școala noastră de dans. Noi am creat prima trupă de dansatori profesioniști copii și vrem să te invităm să faci parte din această trupă. După ce mai crești puțin, poți să și predai la noi la școală”, i-au spus cei doi coregrafi.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri