Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

Victor Munteanu a venit la Next Star 2021 cu un moment inedit de stand-up comedy, unde a făcut glume despre jurați. Iată ce au spus aceștia.

Victor Munteanu, moment inedit făcut la Next Star 2021 Galerie
Victor Munteanu, de la Next Star 2021, moment de roast | Antena 1

Victor Munteanu a venit cu artileria grea la Next Star 2021. Micuțul actor a pregătit un moment inedit de stand-up comedy, unde a făcut glume pe seama juraților, care au gustat din plin umorul lui. „Eu când sunt cu prietenii fac porcării”, a spus copilul, la începutul interviului, într-o notă de umor.

Victor Munteanu, moment de divertisment pe scena Next Star 2021. Ce glume a făcut pe seama juriului

Victor Munteanu a pregătit pentru competiția Next Star 2021 un moment de actorie și stand-up comedy, care i-a pus pe jar puțin pe jurații care i-au fost victime glumelor sale. „Ce grimase, ce atitudine”, spune Loredana atunci când îl vede pe copil pentru prima dată, pe scenă.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat concurentul

Micul actor a reușit să stârnească zeci de râsete în rândul juraților, iar motivul a fost textul foarte bine redactat și gândit chiar de copil. Jurații au crezut că Victor ar fi început momentul de la Next Star atunci când a intrat pe scenă, dar i-a surprins cu o întrebare: „Pot să dau drumul la text?”, îi întreabă băiatul pe cei trei jurați: Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa.

Acesta a făcut glume pe seama vedetelor Next Star, dar cei trei nu s-au supărat deloc și au primit cu zâmbetul pe buze toate înțepăturile.

Glumele au fost făcute destul de subtil și au conținut teme precum vârstele lor și carierele acestora. Însă niciunul nu s-a supărat. „Wow, moment de roast”, spune Șerban Copoț.

Aceștia au vrut să fie siguri că băiatul știe ce tip de moment a pus în scenă și i-au pus o întrebare-capcană: „Știi ce moment ai făcut tu?”, îl întreabă Ștefan. Dar Victor Munteanu a știut precis: „Da, un moment de stand-up comedy”, le-a dat el replica, semn că a știut ce a făcut pe scenă.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

Înainte de momentul pus în scenă, el și jurații au vorbit despre motivul pentru care băiețelul era supărat. După ce a dat vina pe o închipuire a unei „buburuze malefice”, aceștia l-au întrebat de unde a pornit această idee. Iar Victor a răspuns degajat: „Când ai imaginație, totul e real”, spune el, atunci când a primit întrebarea-capcană.

Victor Munteanu a primit 3 de DA de la jurații Next Star, sezonul 10

Jurații i-au oferit 3 de DA, dat fiind talentul pe care îl deține copilul.

„Pe Dorian l-a luat mai tare în balon, eu cu Loredana am scăpat mai ușor.”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

„Răspunsul meu pentru primul roast văzut la Next Star este DA”, îi spune Ștefan Bănică.

„Victor, sunt un pic supărat, eu sunt cel supărăcios. Ești foarte cool, răspunsul meu pentru tine este DA. ”, îi spune și Dorian Popa.

„Nu credeam că un băcăuan are atâta talent și nonșalanță, iată că răspunsul meu este DA”, i-a zis Loredana.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lin... Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x