Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

Micuța Bella a venit la Next Star și le-a oferit tuturor o lecție de limbi străine. Cunoscută pentru faptul că stăpânește mai multe dialecte și limbi, la doar 7 ani, micuța vorbește nativ cu mai mulți translatori.

Bella vorbește fluent mai multe limbi Galerie
Bella i-a uimit pe jurații Next Star 2021 | Antena 1

Dan Negru a avut girjă să o prezinte pe Bella în mare fel, lăudând-o pentru pasiunea sa de a cunoaște și a vorbi mai multe limbi străine. „Omulețul acesta vorbește o mulțime de limbi. Și am adus pentru asta câte un translator, pentru fiecare limbă pe care o vorbește fluent”, spune prezentatorul tv.

Micuța Bella Devyatkina, acum în vârstă de 7 ani, a devenit cunoscută încă de la vârsta de 4 ani, când a participat la un show de talente din Rusia.

Bella a venit la Next Star 2021 pentru a-i uimi pe jurați cu capacitatea sa de a vorbi mai multe limbi fluent, la doar 7 ani

În platoul Next Star au intrat mai mulți translatori, din mai multe țări, care au putut să vorbească cu micuța în diferite limbi. Franceza, Engleza, Chineza și Germana sunt doar câteva limbi străine dintre cele pe care ea le vorbește fără problemă.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Toni Mihailov are o memorie fabuloasă: „Sunt autist și inteligent”

„Mă numesc Bella, am 7 ani. Îmi place când publicul mă place”, au fost cuvintele rostite de fetiță, înainte de a intra în platou.

Bella Devyatkina a vorbit în 8 limbi străine la Next Star 2021. Fetița a fost întrebată despre mai multe lucruri diferite în limbile pe care le-a vorbit și i-a uimit pe jurați cu faptul că stăpânește fluent aceste limbi.

După ce a discutat cu mai mulți tranlsatori, Bella a fost foarte apreciată de jurați. Pentru a se asigura că Bella Devyatkina chiar stăpânește aceste limbi, jurații au testat-o și ei: Dorian Popa în franceză, iar Loredana în italiană.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Ianis Lupu, moment unic de breakdance. A fost lăudat pentru podoaba capilară bogată

Bella își dorește să devină designer vestimentar catunci când va fi mare. „E un robot”, spun copiii din culisele emisiunii. A ajuns la Next Star după ce a străbătut tot globul pământesc. Fetița-fenomen Bella Devyatkina i-a făcut pe jurați să nu stea pe gânduri și să îi ofere 3 de DA.

„Să vorbești chineză, să vorbești arabă, să vorbești germana, limbi care nu au nicio legătura cumva, e wow”, spune Loredana.

După spectalocul lingvistic făcut de Bella, Loredana și-a arătat și ea cunoștințele sale din același domeniu. Artista a vorbit italiana, araba, franceză și engleză.

Citește și: Next Star – Sezonul 10: Dinasty – Moment de dans „Run the world (Girls)”

„Eu vreau să pun singura întrebare relevantă de la această masă și vreau să-mi răspundă sincer. În orice limbă vreți. Ți se pare că doamna Loredana a vorbit mult?”, întreabă Ștefan Bănică. Bella răspunde că da, iar acesta a fost un prilej ca tot platoul să se amuze copios.

„Am observat că ai un talent de a reține melodicitatea unei limbi, după accent, iar din partea mea ai un DA”, îi spune Loredana.

Pentru a fi în ton cu atmosfera de la masa juriului, Ștefan Bănică îi oferă și el votul tot într-o altă limbă. „Cred că ai o minte foarte mare, iar răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a spus juratul în limba engleză.

La fel ca Ștefan, Dorian îi spune în engleză că și el îi oferă un DA. „Răspunsul meu pentru tine este tot DA”, îi spune el.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Alex Lucaciu i-a cucerit pe jurați cu zâmbetul și talentul său la vioara cu goarnă: „I-ai spar... Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x