Antena Căutare

Next Star, 26 iunie 2021. Riana Pârnescu, moment de teatru. A trecut printr-o boală grea. Cum i-a emoționat pe jurați povestea ei

Riana Pârnescu are o poveste de viață care i-a emoționat complet pe cei trei jurați. A pregătit un moment de teatru și umor, dar în spatele zâmbetelor ei sunt multe momente de tristețe.

Riana Pârnescu, pe scena Next Star 2021, cu un moment de teatru spectaculos Galerie
Riana Pârnescu, la Next Star 2021 | Antena 1

Riana Pârnescu are o poveste de viață cum ne este dat rar să auzim. Micuța suferă de o boală grea, iar acest lucru i-a emoționat foarte tare pe cei trei jurați. Riana a pregătit un moment e teatru piperat cu puțin umor și cu un mesaj puternic, care a smuls răsete de la Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică.

Riana Pârnescu, cu o poveste grea de viață, pe scena Next Star 2021. A pregătit un moment de teatru

Riana Pârnescu a început monologul fără să se prezinte, și deși a stat mult timp cu zâmbetul pe buze, micuța a ascuns o poveste de viață cum ne e dat rar să auzim. Fetița a trecut prin momente grele din cauza unei boli periculoase.

„Îmi doresc să fac un adăpost de animale când voi fi mare. Am un cățeluș mic pe nume Elsa și altul pe nume Cara. O să spun un monolog pe scenă”, a spus ea înainte de a începe momentul.

După ce și-a finalizat numărul de teatru, Dorian Popa i-a pus o întrebare la care nu se aștepta.

„Pot să te întreb ceva ca pe un om mare. Cuvintele tale au un motiv?”, o întreabă Dorian. „O boală pe care am avut-o cand am fost mică. Mami e supereroul meu că m-a suportat”, i-a spus micuța.

Jurații au chemat-o pe mama acesteia pe scenă. Femeia le-a povestit juraților despre boala de care suferă micuța.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după mult timp

„Totul a început de când i-am dat numele Riana, care înseamnă busuioc. Mi-a umplut viața și mi-a dat bucurie. Suferă de Neuroblastom, o formă de cancer la copii. La naștere mi-au confirmat că e o tumoră malignă. Și am fost alături de ea pas cu pas. Nu mi-au dat verdictul final, au zis că e în remisie”, a spus mama micuței.

Loredanei i-a venit să plângă și a ținut să-i transmită câteva cuvinte mamei. „Ne rugăm toți pentru ea. Vreau să spun că m-ai inspirat extraordinar cu povestea și puterea ta. Ești atât de frumoasă, încât privirea ta si vocea m-au inspirat foarte tare”, i-a spus jurata.

„Rar am auzit un părinte care vorbește cu atâta dragoste. E greu să treci prin încercarea asta. Doresc multă sănătate pentru Riana. Și sper să intre în remisie definitiv”, a spus și Ștefan Bănică.

După ce s-a întors pe scenă, Riana a primit și voturile juraților. „Mâ întrebam ce vrei să te faci când vei fi mare?”, a întrebat-o Ștefan. „Vreau să mă fac doctoriță și mamă. Pentru că vreau să am 3 copii, știu deja și numele. Două gemene și un băiat mai mare decât ele. Melisa, Maria și Iancu. Pe soțul meu o să-l cheme Alexandru”, i-a răspuns fetița.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Natalia Bolchiș i-a impresionat pe jurați cu vocea sa fantastică. Micuța a cântat alături de Loredana

„M-ai emoționat. Tote lucrurile ți se vor întâmpla. Din partea mea ai un mare DA!”, i-a spus Loredana.

„Esti o fetiță inteligentă și ai spus niște lucruri wow. În momentul în care te vei întâlni cu Alexandru cel dorit, să-l întrebi și pe el de numele lor. Din partea mea ai un mare DA”, i-a spus Ștefan.

„Ești deșteaptă. Așa că răspunsul meu pentru tine, Riana, este mai mult din partea lui Cheluțu și este DA”, i-a spus și Dorian.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Ianis Lupu, moment unic de breakdance. A fost lăudat pentru podoaba capilară bogată

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 26 iunie 2021. Andrei Paltanea, număr excepțional de magie și iluzionism. L-a lăsat pe Dorian Popa cu gura că... Next Star, 26 iunie 2021. Alexandru Ojog, interpretare vocală de excepție. Ștefan Bănică a fost uimit de talentul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x