Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Ianis Lupu, moment unic de breakdance. A fost lăudat pentru podoaba capilară bogată

Ediția din această seară a fost una plină de talent din partea copiilor. Iar pentru Ianis, mișcările de breakdance au fost ingredientul perfect care i-au făcut pe jurați să îi ofere 3 de DA.

Ianis Lupu, la Next Star 2021 Galerie
Ianis Lupu, moment unic la Next Star 2021 | Antena 1

Ianis Lupu a intrat pe scena Next Star 2021 cu multă încredere. Susținut în backstage de părinții săi, micuțul dansator a avut în permanență zâmbetul pe chip.

„Bună, Ianis, bine ai venit”, „Ce apariție”, au fost încurajările primite de la jurații Loredana Groza și Ștefan Bănică, atunci când micuțul Ianis a intrat în scenă.

Citește și: Cât de mult a crescut Brianna Fora, micuța artistă care a impresionat juriul Next Star cu piesa "Guguștiucul", la doar 4 ani

Încă de când a dat ochii cu cei trei jurați, părul micului dansator a fost un subiect foarte dezbătut. Aceștia fiind uluiți de podoaba capilară cu care el se mândrește. Întrebat dacă el și-a dorit să își lase părul să crească în acest mod, el a răspuns prompt: „EU”, lucru care l-a făcut pe Ștefan Bănică să-i spună că arată foarte bine, printr-un semn „OK” făcut cu mâinile.

Nici Dorian nu a fost lipsit de cuvinte și a reușit să-i pună zâmbetul pe buze copilului, spunându-i că arată blană: „Arăți foarte bine”. În cadrul testimonialelor, Dorian a mai adăugat câteva aprecieri cu privire la Ianis, spunând că este „emblema noului trend, a noului val”.

Ianis, moment de breakdance pe scena Next Star 2021

Ianis Lupu a reușit să pună în scenă un moment uluitor de breakdance, care i-a făcut pe jurați să exclame în cor „Wow”. Deși este doar un puști, acesta a reușit să conceapă un dans complex pe care l-a realizat perfect.

Citește și: Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10

La finalul dansului, la care a folosit celebra piesă „Adidașii”, el a făcut un gest senzațional și a aruncat unul dintre adidașii pe care îi purta. Atunci când a văzut Loredana mărimea încălțămintei a fost uimită: „Îmi vin! Îi pot purta eu”.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru el. „Ianis, află că ți-a ieșit. De la păr, cu figurile tale de Michael Jackson”. Ștefan Bănică a mărturisit că pentru micuțul Ianis, cel mai important lucru a fost ca el să se distreze și că a fost „foarte mișto” momentul lui. „Ai fost bombă. Votul meu, din păcate, este.... DA”, i-a zis Ștefan.

Pentru Dorian Popa, jurizarea a fost una mai complexă care a avut o condiție. Situația a stat în felul următor: el îi va oferi votul DA numai dacă îl va învăța o mișcare de dans, dintre cele pe care le-a făcut în timpul dansului său. Zis și făcut, Ianis nu s-a dat înapoi și a acceptat provocarea. Iar momentul a fost memorabil.

Cum s-a descurcat Dorian Popa la lecțiile de dans oferite de Ianis Lupu

După ce și-au complimentat unul celuilalt încălțările, Ianis i-a oferit câteva sfaturi de dans lui Dorian, care le-a pus în practică numaidecât. După lecția primită, Dorian a recunoscut că nu a reținut nimic, dar s-a bucurat de clipele de pe scenă și i-a recunoscut talentul nativ al băiețelului. „Ești blană, ești bombă. Hâtz cu DA”, l-a apreciat Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi, sosia lui Ștefan Bănică, face senzație pe scenă, ca un adevărat om-orchestră

Loredana Groza a fost uimită când i-a văzut mișcările corecte pe care le-a făcut pe scenă. „Ești super cool, de la freză, la tine orice detaliu este perfect. Mișcările tale sunt senzaționale. și...DA”, i-a spus Loredana.

Iată că cel de-al treilea DA a venit din partea Loredanei, asta însemnând că Ianis Lupu merge mai departe cu 3 de DA. Cu un look fresh și o energie aparte, Ianis Lupu i-a dat pe spate pe jurați.

Cum au reacționat aceștia la îndemnul puștiului: „Arată-ți adidașii”

În momentul în care piesa a început să se audă în difuzoare, iar Ianis se apropia de finalul momentul, cei trei jurați au ridicat picioarele și și-au arătat cu toții „adidașii”, desigur, Loredana a purtat o pereche de pantofi cu toc, însă nu s-a simțit exclusă și s-a bucurat la intensitate maixmă de tot ceea ce s-a întâmplat acolo.

„Un puști super cool și dacă generația sa va fi așa suntem pe mâini bune”, spune Loredana în încheiere.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Dan Negru, lăsat fără replică de un concurent Next Star, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1... Next Star, 5 iunie 2021. Toni Mihailov are o memorie fabuloasă: „Sunt autist și inteligent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x