Antena Căutare

Next Star, 26 iunie 2021. Vanessa Bondor, moment de balet și gimnastică. Nadia Comăneci i-a transmis câteva cuvinte

Vanessa Bondor a pregătit un moment de balet și gimnastică la Next Star 2021, pentru care a fost felicitată chiar de Nadia Comănesci.

Vanessa Bondor, moment de balet la Next Star 2021 Galerie
Vanessa Bondor a fost surprinsă de Nadia Comăneci la Next Star 2021 | Antena 1

Vanessa Bondor a făcut o impresie de zile mari la Next Star 2021, unde a pregătit un moment de balet combinat cu gimnastică. Iată ce cuvinte frumoase i-a transmis Nadia Comăneci.

Vanessa Bondor, moment de balet la Next Star 2021. Ce cuvinte de laudă a primit de la Nadia Comăneci

Vanessa Bondor a prezentat un număr de balet de excepție pe scena Next Star, unde a fost felicitată și de Nadia Comăneci. Micuța balerină a reușit să emoționeze pe toată lumea cu dansul său.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

„Eu sunt foarte bună la exprimat. Mă pricep să plâng foarte ușor. Mă folosesc de emoțiile de pe scenă și simt foarte bine muzica”, spunea micuța înainte de a-și începe numărul.

La finalul momentului, Loredana a întrebat-o de cât timp face balet. „La performanță, acum 3 ani jumate am început. Înainte de pandemie mă antrenam câte 3-4 ore pe zi, în fiecare zi. Visul meu e să ajung dansatoare și model și actriță. Îmi place de Nadia Comăneci că are foarte multă încredere în ea și că a luat primul 10”, a spus micuța.

Fetița a fost surpinsă să o vadă la final pe un ecran mare pe Nadia Comăneci care i-a transmis câteva cuvinte.

„Dragă Vanessa, îți transmit salutări și îți urez felicitări în cariera de succes pe care ai ales-o. Ai un dans cursiv, frumos și o flexibilitate de nota 10. Știu că muncești foarte mult și îți doresc succes în tot ceea ce dorești să faci. Să atingi acel nivel mondial. Și îmi pare foarte bine de cunoștință și te îmbățișez cu drag”, i-a spus Nadia Comăneci virtual, fetiței.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Toni Mihailov are o memorie fabuloasă: „Sunt autist și inteligent”

Vanessa a început să plângă deoarece s-a emoționat foarte tare. Și mama ei, care se afla în culise, a izbucnit în lacrimi.

„Îți vine să crezi că primești de la Nadia asemenea cuvinte. Apreciez munca, ambiția, transpirația și cred că ai o ambiție de a face ceva în viață și îți dau un DA”, i-a spus Loredana.

„Ce ai făcut tu a fost un moment extraordinar, îl apreciez. Apreciez munca ta și îți doresc să devii tot ce îți dorești. Ai din partea mea un mare DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

„O campioană mondială la gimnastică sau dans poate fi cu ușurință aleasă să fie model. Un model mai greu ajunge campioană la dans sau gimnastică. Un brand sigur te va vrea. Ai fost foarte bună și din patea mea ai un mare DA”, i-a dat și Dorian Popa votul decisiv, încurajând-o să continue pe acest drum.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Ianis Lupu, moment unic de breakdance. A fost lăudat pentru podoaba capilară bogată

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 26 iunie 2021. Alexandru Ojog, interpretare vocală de excepție. Ștefan Bănică a fost uimit de talentul său... Next Star, 26 iunie 2021. Raisandra, performanța vocală cu care a câștigat 3 voturi de Da. Ce traumă ascunde fetița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x