Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

Sophia Pavel a venit la Next Star cu un moment nemaiauzit de stand-up, unde a făcut glume pe seama poveștilor pentru copii. Iată glumele făcute de ea, la doar 8 ani.

Sophia Pavel, moment de umor la Next Star Galerie
Sophia Pavel a făcut un moment de stand-up pe scena Next Star | Antena 1

Sophia Pavel, la doar 8 ani, are un simț al umorului extrem de dezvoltat, iar creativitatea nu lipsește dintre calitățile ei. Iată că, în ultima ediție difuzată a emisiunii Next Star, jurații au avut parte de un moment inedit de amuzament, unde micuța Sophia, în vârstă de doar 8 ani, a reușit să facă glume pline de gust despre poveștile copilăriei.

Într-un roast al celor mai cunoscute povești de adormit copii, Sophia Pavel a reușit să stârnească râsete la masa juraților, care au felicitat-o pentru creativitate, dar și pentru talentul nativ de a nara.

Sophia Pavel, cu o înfățișare de prințesă și cu un umor dezvoltat, ea i-a amuzat copios pe jurați

Albă ca zăpadă, Cenușăreasa și Alladin nu au scăpat din șirul de personaje celebre din poveștile pentru copii care au avut replică dură și critică dată de micuța concurentă. Sophia Pavel a distrus câteva mituri ale copilăriei.

Citește și: Cât de mult a crescut Brianna Fora, micuța artistă care a impresionat juriul Next Star cu piesa "Guguștiucul", la doar 4 ani

Cu mult tâlc și cu un umor cum am văzut numai la oamenii mari ai domeniului divertismentului, fetița a avut de spus câte ceva despre mai multe povești pe care cu toții le-am auzit în copilărie. Desigur, totul sub formă de glumă.

Sophia Pavel spune că și-a scris singură textul, iar juaților nu le-a venit să creadă că un copil de doar 8 ani poate fi atât de creativ, la o vârstă atât de fragedă.

Cum și-a justificat Dorian Popa răspunsul „Nu” pe care i l-a dat concurentei

Pentru Dorian Popa, momentul de umor pe care l-a realizat Sophia nu a fost exact ceea ce se aștepta el să fie, iar acesta fost motivul pentru are el nu i-a oferit mult așteptatul DA, astfel că, la aflarea calificativului negativ primit de la Dorian, ea a izbucnit în lacrimi de tristețe.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star

„Eu mă așteptam să faci un număr de teatru, nu un stand-up comedy. Tu trebuie să te ambiționezi să fii din ce în ce mai bună, de aceea răspunsul meu este NU”, spune Dorian.

Chiar dacă a primit vot negativ de la Dorian, iată că Ștefan Bănică s-a dus lângă ea, s-a așezat alături de ea pe jos și i-a oferit un mare DA. Și Loredana a fost fascinată de talentului Sophiei și a recompensat-o tot cu DA.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă, puștiul cu voce de aur și un timbru special, a luat cu asalt scena Next Star

„Ești o actriță senzațională. Se ascunde un sarcasm impresionant. În această seară, eu îți dau DA”, i-a spus Loredana.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după... Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x