Next Star, 3 iulie 2021. Alexia Ghica, moment impresionant de gimnastică ritmică. Dorian Popa: „Extraordinar!”

Alexia Ghica a pregătit un moment impresionant de gimnastică ritmică pentru care a primit numai laude. L-a făcut pe Dorian Popa să exclame: „Extraordinar!”

Alexia Ghica, la Next Star, moment spectaculos de gimnastică ritmică

Antena 1

Alexia Ghica i-a impresionat pe jurați cu un număr absolut superb de gimnastică ritmică, pentru care a prmiti trei voturi de DA.

Alexia Ghica, moment impresionant de gimnastică ritmică pentru care a fost foarte apreciată

Alexia Ghica, la doar 10 ani, este o campioană națională la gimnastică, iar munca pe care o depune zilnic la antrenamente își spune cuvântul. Fetița a fost foarte apreciată de cei trei jurați.

„Mă numesc Alexia Ghica, am 10 ani și sunt din București. Acum câteva zile am fost la un concurs. Fac gimnastică de la 5 ani”, spune micuța, înainte să intre pe scenă.

Dorian Popa a exclamat „Extraordinar!” atunci când a văzut cât de talentată este ea. După ce a finalizat numărul, Dan Negru a ținut să-i facă o prezentare de zile mari. „Campioană națională acum doi ani și vice-campioană anul trecut”, spune prezentatorul despre ea.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Alessia Sana a „dat foc” la scenă cu o interpretare puternică. A cântat o piesă grea pentru vârsta ei

Loredana Groza a ținut să-i laude vestimentația: „Costumul este absolut uluitor, ne orbește”.

Întrebată de Ștefan Bănică la ce vârstă s-a apucat de acest sport, ea a răspuns astfel: „La vârsta de 5 ani m-am apucat. Mă fascinează acest sport. Părinții mei și antrenoarea m-au inspirat”, spune ea.

Printre alte declarații, fetița a mărturisit că se antrenează zilnic câte 4-5 ore, fără pauză, iar acest lucru i-a uimit pe jurați.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Energy Fit, moment spectaculos de karate combinat cu muzică. Cum au reacționat jurații

„Cât de bine lucrat este corpul tău. Eu știu că gimnastele au foarte bine lucrat corpul, dar la tine fiecare mușchiulet e bine așezat”, spune Dorian Popa.

„Un copil care muncește atâta, nu poate fi decât un exemplu pentru toți copiii care încă nu știu ce vor. De la mine ai un mare DA”, spune Ștefan Bănică.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

„Pentru mine ai fost ca o zână. Ca tinkerbell care a plutit aici printre noi cu niște aripi pe care nu le vedeam. A fost un moment de grație cum rar mi-a fost dat să văd live. Din partea mea, cu tot dragul meu un mare DA”, spune și Loredana.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Suana, românca din Kuweit care a avut o interpretare vocală spectaculoasă, dar nu a convins juriul

„Răpsunsul meu e DA”, a fost și votul decisiv al lui Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri